Ashley Graham:

Derfor elsker hun å være gravid

- Jeg kjenner på superkreftene jeg får ved å være en kvinne.

BLIR MAMMA: Ashley Graham gleder seg voldsomt til å bli mor om kort tid. Foto: NTB Scanpix
BLIR MAMMA: Ashley Graham gleder seg voldsomt til å bli mor om kort tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor kom den koselige nyheten om at den amerikanske modellen Ashley Graham (32) og ektemannen Justin Ervin (31) skulle bli foreldre for første gang.

Graviditeten annonserte duoen selv på sosiale medier på deres ni års bryllupsdag.

Den vordende moren delte da denne søte videoen på Instagram med sine nesten ti millioner følgere, og det hersker liten tvil om at de begge gleder seg til å bli foreldre.

Da Graham gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i november, avslørte hun også kjønnet på sin ufødte baby.

- Jeg får en gutt! Jeg skal bli mamma til en gutt! jublet hun og nærmest hoppet ut av stolen sin, skrev People den gang.

«Modig og vakker»

Terminen, som er denne måneden, nærmer seg med stormskritt, og ifølge Contact Music forteller hun nå at graviditeten har gjort at hun føler seg mer sexy.

- Jeg aksepterer alle forandringene kroppen min gjennomgår disse månedene, og nå, mer enn noensinne, kjenner jeg på superkreftene jeg får ved å være en kvinne.

- Det er en helt naturlig forandring som pågår inni meg, og jeg føler meg modig og vakker, samtidig som jeg blir sterkere og sterkere, delte hun da hun poserte for Marina Rinaldi's vår/sommerkolleksjon 2020, skriver nettstedet.

HYLLES: Modellen Ashley Graham har de siste årene etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Vis mer

Nylig avslørte også Ashley at hun har lagt på seg 23 kilo i løpet av svangerskapet, men at vektøkningen slett ikke bekymrer henne.

- Jeg bryr meg ikke! Jeg har aldri følt meg bedre, og jeg er så takknemlig for at kroppen min og sønnen min har tillatt meg å være så mobil og fleksibel som jeg er. Mellom trening, yoga, akupunktur og massasjer, så føles det endelig som om jeg har funnet ut av hele denne gravidtingen og hvordan jeg kan føle meg best mulig, sa hun, ifølge Contact Music.

Uhellet var ute på Time 100 gallaen i New York. Vis mer

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

Hun bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal. I august, bare en uke etter at hun annonserte graviditeten, viste hun blant annet frem strekkmerkene sine.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

LES OGSÅ: Justin Bieber avslører babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer