«Bloggerne» sesong seks:

- Derfor eksponerer vi barna våre

Toppbloggere viser fram barna på tv og i egne kanaler. Barnepsykolog Willy-Tore Mørch er skeptisk.

STOLTE MAMMABLOGGERE: Anna Rasmussen, Anne-Brith Davidsen og Marna Haugen blir alle å se i den kommende sesongen av «Bloggerne». Felles for de alle er at barna deres eksponeres både i serien og på nettet. Det har de gjort seg opp en rekke tanker om. Foto: Espen Solli / TV 2
STOLTE MAMMABLOGGERE: Anna Rasmussen, Anne-Brith Davidsen og Marna Haugen blir alle å se i den kommende sesongen av «Bloggerne». Felles for de alle er at barna deres eksponeres både i serien og på nettet. Det har de gjort seg opp en rekke tanker om. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Mandag 20. februar sparker TV 2 i gang den sjette sesongen av «Bloggerne» på underkanalen TV 2 Livsstil. Programmet vil følge flere av landets mest kjente bloggprofiler, deriblant Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen (20), Marna Haugen (35) og Louise Angelica Riise (26).

Flere av bloggprofilene var torsdag formiddag samlet på Restaurant Teatro i Oslo for å møte pressen, og for å snakke om den kommende sesongen. Hele tre mammabloggere er med i sesong seks.

To av dem, Rasmussen og Haugen, har vært med tidligere. Seriens nyeste tilskudd heter Anne-Brith Davidsen (41), og blogger blant annet om oppdragelse og baking på sin blogg.

Felles for de tre mammabloggerne er at alle til en viss grad eksponerer barna sine i sosiale medier, på bloggen og i «Bloggerne». Nå forklarer de hvorfor.

- Forskjell på ungene

Anna Rasmussen har siden hun startet å blogge knagget navnet sitt på dattera Michelle (4). Hun har nærmere 50 000 lesere i uka. Nå er hun trebarnsmor, og skriver daglig innlegg som omhandler barna.

- Det kommer kanskje ikke fram på bloggen at jeg egentlig er veldig bevisst på dette, siden de eksponeres så mye. Men jeg tenker alltid veldig godt over hva jeg skriver og tar bilder av, forteller hun og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer