Derfor dumpet hun TV-bonden

Her er kvinnen som trakk seg fra Jakten på kjærligheten.

Se bildene av "Jakten på kjærligheten"-frierne som er videre nederst i saken!

SEHER.NO: "Jakten på kjærligheten" er ignang for alvor. I mandagens episode skulle alle de fire bøndene velge bort én frier, slik at de stod igjen med fire hver. Men for Kristian Akervold (32) blir valget ikke helt som han hadde forventet seg på forhånd.

Han trenger nemlig ikke velge bort noen i det hele tatt...

Én av Kristians friere, Mette Skjeldam, bestemmer seg nemlig for å forlate reality-serien, til stort sjokk for den 32 år gamle bonden. Årsaken var at hun ikke fant de helt store følelsene for ham.

- Jeg trakk meg som en konsekvens av følelser som ikke var der. Men jeg har ikke lyst til å bli profilert, og vil derfor ikke kommentere saken, sier Skjeldam til Seher.no.

Tidligere mandag fortalte Kristian Akervold til Seher.no at hvis Skjeldam ikke hadde trukket seg, da ville hun heller ikke blitt sendt hjem. Dermed ville hun ha blitt en av de fire TV-bonden ville tatt med seg hjem på gården.

- Jeg ville tatt henne med til gården, men hun ville nok ikke vært der hele veien, sa Akervold, som er takknemlig for at Mette Skjeldam var ærlig mot ham.

- Jeg synes det er bra at hun sa ifra, det er viktig for meg at jeg har med meg fire jenter til gården som jeg vet at har lyst til å være med.

Mette Skjeldam vil overfor Seher.no altså ikke kommentere ytterligere hvorfor hun trakk seg. Informasjonsansvarlig i TV 2, Katrine Wergeland, forteller at frierne ikke er pålagt å snakke til pressen, selv om det gjelder programrelaterte saker.

- De er ikke pålagt å si mer enn det de sier i programmet. Men hun trekker seg fordi hun mener de kun vil bli venner, sier hun til Seher.no.

Disse frierne blir sendt hjem fra mandagens "Jakten på kjærligheten":

Calle Breen sender hjem Signe C Grungstad

Jan Erik Kjær sender hjem Tom Atle Aas

Kristian Akervold blir dumpet av Mette Skjeldam

Clas Kvisler sender hjem Vibeke Svarverud 

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager, toget har gått! 

Se bildene av de TV-frierne som er videre i programmet her:

VIDERE: Clas sammen med sine fire friere. Bak fra venstre: Lisa Omtvedt, Clas Kvisler, Ellisif Muller, Ann-Marie Berg og Aina Korsvold. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
VIDERE: Jan Erik Kjær med sine fire utvalgte. Fra venstre: Sami Petteri Toivanen, Ole Kristian Huser, Jan Erik Kjær, Håvard Jarstad og Bjørn Stian Johannessen. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
VIDERE: Kristian Akervold med fire damer. Fra venstre Jeanette H. Richardsen, Anita Orvedal, Kristian Akervold, Heidi Berg og Sonja Thomassen. Foto: Beate Larsen/TV 2
VIDERE: Carl, eller Calle, med fire damer. Fra venstre: Sølvi J Heggdal, Aina Larsen, Carl Breen, Grete Nordengen og Ann Maygret Bartnes. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2