DROPPET TV-BONDE: - Jeg var aldri forelsket i Guro, sier bonderomantikk-frier Geir Engnes, som valgte å droppe Guro Huseby.  Foto: TV 2
DROPPET TV-BONDE: - Jeg var aldri forelsket i Guro, sier bonderomantikk-frier Geir Engnes, som valgte å droppe Guro Huseby. Foto: TV 2Vis mer

Derfor dumpet han TV-bonden

Høydramatisk da "Jakten på kjærligheten" ble snudd helt på hodet!

SEHER.NO: Tirsdag kveld var det duket for nok en episode av "Jakten på kjærligheten", og denne gang nådde dramatikken nye høyder i det populære TV 2-programmet.

De fire bøndene Guro Huseby, Silje Stensland, Ola Sylte og Ragnhild Strømmen Strand hadde før kveldens episode fem friere til "rådighet". Dette tallet ble nå reduseres til fire - fire friere som samtidig flytter inn på gården til sin utvalgte bonde.

Men det var en annen ting som stjal det meste av oppmerksomheten tirsdag...

Se bildene av frierne som tirsdag røk ut av "Jakten på kjærligheten" nederst i saken!

- Tynt grunnlag!
Situasjonen ble nemlig snudd helt på hodet, da en av Guros friere var i tvil om sine følelser. Dermed ble en av bøndene selv droppet - og ikke motsatt.

- Hele situasjonen var såpass spesiell for meg, jeg synes det var vanskelig å bli kjent med Guro i en setting som dette. Hvis det hadde vært sånn at jeg hadde sagt ja til å bli med videre - da synes jeg at det hadde vært på et tynt grunnlag for min egen del, sier frieren, Geir Engnes (31), til Seher.no.

Derfor ble det også til at Egnes sa nei. I ettertid angrer heller ikke 31-åringen på avgjørelsen han tok.

- Denne tanken slo meg allerede i starten av filmingen, og jeg ga den følelsen en sjanse til å endre seg - fram til i dag. Jeg var såpass usikker at jeg lot den opprinnelige tanken vinne, sier han.

Men det var flere årsaker til at Langhus-mannen valgte å droppe den flotte, kjærlighetssyke bonde-kvinnen.

- Jeg merket vel at de andre guttene hadde sterke følelser for henne. Derfor synes jeg det ville blitt feil å gå videre med en følelse av likegyldighet, mens andre kanskje ville bli knekt ved å bli sendt hjem, forklarer han.

- Aldri forelsket
- Hvordan følte du selv at Guro reagerte?

- Det virket som at dette kom uventet på henne. Vi tok en prat sammen, og i praten lurte hun på hvorfor og hvordan jeg kunne gjøre noe sånt. Guro tok det veldig bra synes jeg, samtalen dreide inn på hva som var best for meg og hva jeg følte, forteller Engnes, som innrømmer at han aldri hadde de følelsene for Guro Huseby som han "burde" hatt.

- Jeg var aldri forelsket i Guro, sier han.

Heller ikke i tiden etter at innspillingen ble gjort, har 31-åringen lykkes med å finne den store kjærligheten.

- Du kan skrive at jeg er evig singel. Nei da, men min sjanse til å finne tonen med Guro ble brått avbrutt. Da får jeg heller gjøre som alle andre - og prøve å finne kjærligheten uten TV-kameraer til stede, sier Geir Engnes til Seher.no.

Tre andre friere røk også - dog ufrivillig - ut fra høstens "Jakten på kjærligheten" tirsdag kveld. Silje Stensland valgte å sende hjem Håvard Tangen, mens Ragnhild Strømmen Strand på sin side droppet Erlend Moskvil. Ola Sylte valgte å sende hjem Kristine F. Didriksen. 

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-bøndene - eller frierne? Eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Var dette et sjekketriks, Ola?
LES OGSÅ: Dette tjente kjendisene (ekstern link til SOL.no)
LES OGSÅ: Dette tjente idrettskjendisene (ekstern link til SOL.no)


Se bildene av frierne som tirsdag røk ut av "Jakten på kjærligheten" her:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.