<strong>KAN VINNE:</strong> Bård og Vegard Ylvisåker er nominert i to kategorier under årets Gullruten, som går av stabelen i Bergen i mai. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KAN VINNE: Bård og Vegard Ylvisåker er nominert i to kategorier under årets Gullruten, som går av stabelen i Bergen i mai. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Bård og Vegard Ylvisåker:

Derfor dukket «Ylvis»-Bård opp med ny sveis

Ikke en konsekvens av at vi går mot lysere tider.

Publisert

(Se og Hør): Bård (36) og Vegard (38) Ylvisåker har gjort stor suksess med sine mange humoristiske innslag på tv-skjermen.

I disse dager er komikerbrødrene aktuell med «musikaldokumentar»-programmet «Stories from Norway». Nok en gang treffer duoen blink - i alle fall om man baserer seg på anmeldelser og seertall.

Torsdag morgen kunne duoen nok en gang klappe seg selv på skulderen, da de hanket inn hele to Gullruten-nominasjoner for ovennevnte program.

- Det er alltid hyggelig å bli nominert. Det betyr forhåpentligvis at noen liker det vi driver med, så det er stas, sier Bård Ylvisåker til Se og Hør.

- Helt jævlig

Da tv-profilene dukket opp på scenen i forbindelse med offentliggjøringen av de nominerte torsdag, kunne 36-åringen for anledningen vise frem en helt ny sveis.

<strong>TIDLIGERE SVEIS:</strong> Slik er man gjerne blitt vant til å se Bård Ylvisåker den siste tiden. Her er komikerbrødrene avbildet sammen i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
TIDLIGERE SVEIS: Slik er man gjerne blitt vant til å se Bård Ylvisåker den siste tiden. Her er komikerbrødrene avbildet sammen i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

TV-profilen erkjenner imidlertid at dette ikke er en konsekvens av at vi nå går mot varmere tider. Som man har blitt vitne til - blant annet gjennom sosiale medier - gjennomgår duoen store forvandlinger til de ulike rollene i «Stories from Norway».

- Dette er en konsekvens av å ha spilt for mange roller. Konstant farging og bleiking av hår, rett og slett. Jeg hadde ødelagt håret, jeg har lært veldig mye om hår de siste månedene, så ... , sier Bård, før Vegard avbryter:

- Han så helt jævlig ut. Det så ikke bra ut, sier han og ler.

- Dette er min nye stil. Jeg kjører tre millimeter fra nå av, fleiper Bård.

- Det tror jeg ikke du kommer til å gjøre, kontrer Vegard.

Mornin’

A post shared by Bård Ylvisåker (@bylvisaker) on

Ikke første gang

Dette er for øvrig ikke første gang Bård Ylvisåkers frisyre har vært gjenstand for medieomtale.

Også i 2015 skapte 36-åringen overskrifter da han måtte klippe munkesveis på direkten etter å ha tapt et veddemål.

Det var under Unicef-spesialen «Ylvis Live» at Bård lovet å la sine lange, velkjente lokker falle, dersom programmet klarte å skaffe Unicef mer enn 3500 nye faddere i løpet av sendingen.

De nominerte

Det var torsdag ettermiddag at årets nominerte til Gullruten ble presentert i Østbanehallen i Oslo. Prisutdelingen har som hensikt å oppsummere fjoråret innen norsk tv-produksjon.

Blant dem som er nominert i flest kategorier er NRK-serien «Heimebane». Den konkurrerer blant annet om å vinne i kategorien beste dramaserie. I denne kategorien konkurrerer de mot «Aber Bergen», «Skam» og «En natt».​​

«Heimebane» kan også stikke av med prisene beste mannlige skuespiller og beste kvinnelige skuespiller, representert ved Axel Bøyum og Ane Dahl Torp.

I kategorien «beste underholdningsprogram» finner vi «En kveld hos Kloppen», «Stjernekamp», «Huskestue» og «Truls ala Hellstrøm». Sistnevnte program er også nominert i kategorien «Årets nyskapning».

Der konkurrerer Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm mot «Stories from Norway», «Da vi styrte landet» og «Line fikser kroppen».​

Klipp fra "Årsrevyen med Harald Eia" der komikerne diskuterer Petter Northug-ulykken. Med i programmet er Harald Eia, Bård Ylvisåker, Steinar Sagen, Jan-Paul Brekke og Erik Solbakken. Vis mer

LES OGSÅ: Drømmer om kjernefamilie etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer