Bård og Vegard Ylvisåker:

Derfor dukket «Ylvis»-Bård opp med ny sveis

Ikke en konsekvens av at vi går mot lysere tider.

KAN VINNE: Bård og Vegard Ylvisåker er nominert i to kategorier under årets Gullruten, som går av stabelen i Bergen i mai. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KAN VINNE: Bård og Vegard Ylvisåker er nominert i to kategorier under årets Gullruten, som går av stabelen i Bergen i mai. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Bård (36) og Vegard (38) Ylvisåker har gjort stor suksess med sine mange humoristiske innslag på tv-skjermen.

I disse dager er komikerbrødrene aktuell med «musikaldokumentar»-programmet «Stories from Norway». Nok en gang treffer duoen blink - i alle fall om man baserer seg på anmeldelser og seertall.

Torsdag morgen kunne duoen nok en gang klappe seg selv på skulderen, da de hanket inn hele to Gullruten-nominasjoner for ovennevnte program.

- Det er alltid hyggelig å bli nominert. Det betyr forhåpentligvis at noen liker det vi driver med, så det er stas, sier Bård Ylvisåker til Se og Hør.

- Helt jævlig

Da tv-profilene dukket opp på scenen i forbindelse med offentliggjøringen av de nominerte torsdag, kunne 36-åringen for anledningen vise frem en helt ny sveis.

TV-profilen erkjenner imidlertid at dette ikke er en konsekvens av at vi nå går mot varmere tider. Som man har blitt vitne til - blant annet gjennom sosiale medier - gjennomgår duoen store forvandlinger til de ulike rollene i «Stories from Norway».

- Dette er en konsekvens av å ha spilt for mange roller. Konstant farging og bleiking av hår, rett og slett. Jeg hadde ødelagt håret, jeg har lært veldig mye om hår de siste månedene, så ... , sier Bård, før Vegard avbryter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer