SKADET: Ida Fladen trakk seg fra innspillingen av talkshowet "Else" tirsdag kveld på grunn av en skade hun pådro seg sist helg.
SKADET: Ida Fladen trakk seg fra innspillingen av talkshowet "Else" tirsdag kveld på grunn av en skade hun pådro seg sist helg.Vis mer

Derfor dukket ikke Ida opp hos «Else»

Gullruten-aktuelle Ida Fladen måtte avlyse tv-innspilling etter ny skade.

SEOGHØR.NO: Programleder Ida Fladen (28) debuterte på tv-skjermen med NRK-programmet «Prosjekt perfekt» i fjor høst.

Serien ble en knallsuksess, og nå kan den ferske tv-profilen stikke av med hele fem priser under tv-bransjens egen prisutdelig Gullruten fredag.

«Prosjekt perfekt» er nemlig nominert i tre kategorier under helgens «Gullruten»: Beste magasin eller livsstilsprogram, Beste nye programserie og Beste nyskapning. I tillegg er Ida nominert til Beste kvinnelige programleder og Årets TVnavn.

Pådro seg hjernerystelse

Tirsdag skulle Ida opprinnelig ha vært gjest i talk-showet «Else» på TV 2, men måtte melde avbud fordi hun var skadet.

Derfor dukket ikke Ida opp hos «Else»

– Ida pådro seg en hjernerystelse i helgen, som gjorde at hun måtte ta det med ro i noen dager. Men hun kommer til Bergen, og gleder seg til Gullruten, sier assisterende kommunikasjonssjef Bjarne Laastad i TV 2 til Se og Hør.

I et intervju med Morgenshowet på radiokanalen NRJ utdyper Fladen hvordan hun pådro seg hjernerystelsen:

- Jeg var på releasefesten til Erik og Kriss. Jeg sto helt fredelig i et hjørne og skrev på en tekstmeldig, og plutselig så smalt det. Det var en fyr som, enten ble han dyttet eller så skle han, men han kjørte tinningen rett i panna på meg.

Sprakk trommehinnen

Dette er andre gang på kort tid at 28-åringen skader seg. Også i påsken var 28-åringen uheldig. Da hoppet hun fra en 10 meter høy klippe og rett ned i Oslofjorden.

Det endte med sprukket trommehinne, og utløste krystallsyke - en sykdom hun har slitt med i flere år.

Ulykkesfuglen har heldigvis lykken med seg på jobb. Etter flere år i NRK, meldte hun overgang til TV 2 i januar, etter debutsuksessen i "Prosjekt perfekt".

Fladen forteller til NRJ at hun ikke har forberedt noen tale dersom hun fredag kveld skulle stikke av med en eller flere Gullruten-statuetter:

- Det er jo ikke noe vits for jeg har jo hjernerystelse, så hvis jeg tenker på det nå så husker jeg jo ikke det etterpå. Så det får jeg ta på hælen eventuelt!

Spennende fremtid i TV 2

 Dagens Næringsliv skrev nylig at Oslo-jenta er aktuell for å ta over «Sommertid», som starter neste måned.

Kommunikasjonsjef Bjarne Laastad vil verken bekrefte eller avkrefte påstanden.

– TV 2 ser på flere muligheter for Ida for fremtiden. Hva det konkret ender med, gjenstår å se. Men bra blir det, sier han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Lette etter kjærligheten på Tinder