JoJo Siwa:

Derfor dukket hun ikke opp

JoJo Siwa tar bladet fra munnen.

BLE HJEMME: Flere har spekulert på hvorfor JoJo Siwa ikke dukket opp under prisutdelingen. Foto: Photo by J Mayer/Shutterstock/NTB
BLE HJEMME: Flere har spekulert på hvorfor JoJo Siwa ikke dukket opp under prisutdelingen. Foto: Photo by J Mayer/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var det duket for Nickelodeon Kids' Choice Awards 2022. Dit var ikke artist JoJo Siwa (18) invitert, til tross for å være nominert, skriver People.

- Mange av dere har spurt meg om hvorfor jeg ikke er på Nickelodeon Kids' Choice Awards i kveld, og svaret er enkelt: Jeg var ikke invitert. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg fikk bare ikke en invitasjon, forteller Siwa i en video på Instagram.

Til videoen skriver barnestjernen at hun ikke vil at noen skal tro at hun ikke ønsket å dra på prisutdelingen.

Det kan se ut til at 18-åringen synes situasjonen var kjip. Dagen etter publiserte hun nemlig et bilde av seg selv på Instagram med følgende tekst:

«I dag er en GOD dag sammenlignet med gårsdagen».

Nickelodeon har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Hardt ut

I september i fjor gikk stjernen ut mot TV-kanalen Nickelodeon. Da fortalte hun at kanalen hindret henne i å fremføre enkelte sanger fra 18-åringens D.R. E. A. M-turné.

«Jeg drar på turné i januar. Filmmusikalen min ble akkurat utgitt (med seks originale sanger) … Nickelodeon fortalte meg i dag at jeg ikke får lov til å fremføre/legge til noen av sangene fra filmen i showet mitt», skrev stjernen på Twitter den gang.

«Dette er MINE sanger, MIN stemme, MINE verk. Virker det rettferdig???», la hun til.

«Å jobbe for et selskap som et ekte menneske som bare blir behandlet som en merkevare er gøy til det ikke er det», skrev Siwa i en ny melding.

LES OGSÅ: Slaktes etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer