JoJo Siwa:

Derfor dukket hun ikke opp

JoJo Siwa tar bladet fra munnen.

BLE HJEMME: Flere har spekulert på hvorfor JoJo Siwa ikke dukket opp under prisutdelingen. Foto: Photo by J Mayer/Shutterstock/NTB
BLE HJEMME: Flere har spekulert på hvorfor JoJo Siwa ikke dukket opp under prisutdelingen. Foto: Photo by J Mayer/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var det duket for Nickelodeon Kids' Choice Awards 2022. Dit var ikke artist JoJo Siwa (18) invitert, til tross for å være nominert, skriver People.

- Mange av dere har spurt meg om hvorfor jeg ikke er på Nickelodeon Kids' Choice Awards i kveld, og svaret er enkelt: Jeg var ikke invitert. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg fikk bare ikke en invitasjon, forteller Siwa i en video på Instagram.

Til videoen skriver barnestjernen at hun ikke vil at noen skal tro at hun ikke ønsket å dra på prisutdelingen.

Det kan se ut til at 18-åringen synes situasjonen var kjip. Dagen etter publiserte hun nemlig et bilde av seg selv på Instagram med følgende tekst:

«I dag er en GOD dag sammenlignet med gårsdagen».

Nickelodeon har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

Hardt ut

I september i fjor gikk stjernen ut mot TV-kanalen Nickelodeon. Da fortalte hun at kanalen hindret henne i å fremføre enkelte sanger fra 18-åringens D.R. E. A. M-turné.

«Jeg drar på turné i januar. Filmmusikalen min ble akkurat utgitt (med seks originale sanger) … Nickelodeon fortalte meg i dag at jeg ikke får lov til å fremføre/legge til noen av sangene fra filmen i showet mitt», skrev stjernen på Twitter den gang.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer