Marna Haugen:

Derfor dukket hun ikke opp

Marna Haugen er ikke til stede på finalefesten til «Farmen kjendis».

UTEBLIR: Marna Haugen deltar ikke på kveldens finalefest. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTEBLIR: Marna Haugen deltar ikke på kveldens finalefest. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen beinharde uker som «Farmen Kjendis»-deltakerne har vært gjennom i årets sesong. Blant dem som kom seg til semifinalen er «Bloggerne»-profil og vinner av «Torpet kjendis», Marna Haugen (40).

Haugen tapte i melkespann mot Øyunn Krogh og måtte ta til takke med en tredjeplass.

I tradisjonen tro blir det avholdt en stor feiring for deltakerne når finalen står for tur. Festen blir imidlertid ikke fulltallig da Haugen kan røpe at hun uteblir fra finalefesten for «Farmen kjendis».

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Reiser bort

Hun er nemlig i varmere strøk sammen med sine to sønner.

- Jeg skal på vinterferie med barna, og vi skal til Gran Canaria. På grunn av corona var det ikke planlagt noen finalefest, og så var turen allerede bestilt og det er «family first», sier Haugen til Se og Hør.

Hun legger derimot ikke skjul på at hun skulle ønske hun kunne være der.

TORPET: Det ble tårevått da Tomine Harket ankom «Torpet». Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Jeg kjenner på skikkelig FOMO (frykt for å gå glipp av noe, journ.anm.), og det er jo en fest jeg har lyst til å være på, innrømmer hun.

Men hun sier hun også har kjent på et savn etter varmen, og derfor vendte familien snuten mot ferieparadiset.

- Stolt av meg selv

I likhet med resten av Norge, følger også Haugens familie og venner spent med på 40-åringens deltakelse i «Farmen kjendis». På spørsmål om familien har noen tanker om hvor langt hun kom i konkurransen, svarer hun:

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» tok grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er litt forskjellig. Det er jo selvfølgelig noen i familien som vet hvordan det går. Men til de aller fleste som har spurt spør jeg: «Vil du virkelig vite det?». Det ødelegger spenningen av å se på det.

Haugen har også holdt kortene tett til brystet hva gjelder de nærmeste i familien.

- Mine nærmeste skjønte jo selvfølgelig at det gikk veldig bra der inne siden jeg var borte så lenge, men de vet veldig få detaljer, sier hun.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det var derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

Til tross for at Haugen ikke kan være med på å feire at «Farmen kjendis» er ved veis ende fysisk, ser hun likevel tilbake på opplevelsen med gode minner.

- Det var jo så gøy. Jeg er så stolt av meg selv. Jeg bare blomstret opp der inne. Jeg fant meg selv på så utrolige mange måter. Det var en skikkelig fin opplevelse hele eventyret, sier hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Boligjakt: - Håpet flere skilte seg i julen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer