«Skal Vi Danse»

Derfor dukket Heidi Løke opp i «Skal Vi Danse»

Var brorens «hemmelige våpen».

TRIPPEL LØKE: Frank Løke hadde med seg søstrene Heidi og Lise på «Skal vi danse»-parketten. Her med Franks dansepartner Tone Jacobsen. Foto: TV 2
TRIPPEL LØKE: Frank Løke hadde med seg søstrene Heidi og Lise på «Skal vi danse»-parketten. Her med Franks dansepartner Tone Jacobsen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Forrige lørdag havnet Frank Løke (38) og dansepartner Tone Jacobsen nederst på dommernes poengliste med 14 poeng i «Skal Vi Danse».

I kveld har han derimot et hemmelig våpen med seg på parketten, nemlig sine egne søstre, Heidi (35) og Lise Løke (33).

Trioen stilte i Tarzan-inspirerte antrekk på parketten, og endte opp med tre ekstra poeng, sammenliknet med forrige lørdag.

FAMILIESTØTTE: Heidi og Lise Løke poserer for Se og Hør i kveldens antrekk. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
FAMILIESTØTTE: Heidi og Lise Løke poserer for Se og Hør i kveldens antrekk. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer

Stjal oppmerksomheten

Frank Løke har de siste månedene skapt en rekke overskrifter i forbindelse med dansekonkurransen. Allerede da deltakerne skulle lanseres stjal han oppmerksomheten. På gruppebildet, hvor alle de andre så strålende fornøyde ut sto derimot «Action Frank» og var stor kontrast til resten av gjengen.

38-åringen trakk nemlig langt ifra på smilebåndet og så helt seriøs ut på bildet.

I etterkant fortalte Frank til Se og Hør at han i utgangspunktet ikke mente å virke sur på bildene.

- Jeg prøvde vel egentlig bare å være litt macho, men det ser jo ut som at jeg er blitt malplassert i bildet der, med en skrekkblandet frykt, sa han og la til at hvis det hadde vært et bilde til «Mesternes mester» hadde han stilt seg og jublet foran sammen med de andre.

- Det var nok litt for mange tanker som gikk i hodet på meg da jeg så den partygjengen som jublet til kamera, fortsatte han.

Saken fortsetter nedenfor.

SKAL VI DANSE: Dagbladets reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer

Skadet

Også før premieren på det populære danseprogrammet var den tidligere håndballspilleren i mediene. 38-åringen klarte nemlig å pådra seg et ribbeinsbrudd, bare to uker før første sending.

Det var VG som først omtalte saken.

- På treningen i går skulle jeg løfte dansepartneren opp rundt hodet, og plutselig var det som om noen kjørte en kniv inn i siden min. Om det skyldes en svakhet som følge av boksingen eller selve løftet, vet jeg ikke. Ribbeinssmerter kan ofte melde seg etter noen dager, fortalte han til avisen.

Overfor Se og Hør forklarte Frank at han ikke hadde noe annet valg enn å trosse smertene.

- I år har jeg vært med på verdens tøffeste triatlon, Norges tøffeste sykkelløp og vært i bokseringen med norgesmesteren, og så er det altså på dansegulvet med jive at jeg brekker noe.

- Legene har gitt meg smertestillende og rådet meg til å ta det med ro og la bruddet få være i fred. Jeg har ikke tenkt å følge det rådet noe særlig. Jeg tar aldri smertestillende. Jeg liker ikke å tilføre kroppen medisin på grunn av smerte, fortsatte han.

KONKURRENTER: Aleksander Sæterstøl kommer ikke til å støtte kjæresten Martine Lunde under "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

LES OGSÅ: Derfor forlot han suksesserien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer