Derfor droppet Rob bryllupet til Kim og Kanye

- Jeg er lei meg for at jeg gikk glipp av det.

 Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det skapte store overskrifter da Rob Kardashian (29) uteble fra eventyrbryllupet til søsteren Kim og svogeren Kanye i mai 2014.

Den overdådige seremonien ble holdt på Forte di Belvedere i Firenze i Italia, og en rekke celebre gjester var flydd inn for anledningen.

Rob, som allerede slet med depresjon og overvekt, tok seg også turen til Europa sammen med resten av familien for å feire kjærligheten mellom søsteren Kim og svogeren Kanye.   

Men da alle var samlet i Paris dagen før den store dagen, brøt han sammen.

Plutselig innså nemlig Rob hvor mye han hadde lagt på seg i løpet av den siste tiden, noe som gjorde ham så flau at han ikke orket tanken på å møte alle bryllupsgjestene fjes til fjes.

I desperasjon booket han seg derfor en flybillett tilbake til Los Angeles.

- Da jeg var i Paris dagen før bryllupet og prøvde dressen jeg skulle gå med, følte jeg meg ikke komfortabel. Jeg er 1,85 høy og på det meste veide jeg rundt 136 kg, forteller han People, ifølge Contactmusic.com.

- Det var kameraer på flyplassen da vi dro dit, og jeg ble opprørt da jeg så meg selv på bildene. Jeg er lei meg for at jeg gikk glipp av min søsters bryllup, men det var et personlig valg.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG TID: Her ankommer Rob flyplassen i LA etter at han stakk av fra bryllupet til Kim og Kanye i fjor vår.
VANSKELIG TID: Her ankommer Rob flyplassen i LA etter at han stakk av fra bryllupet til Kim og Kanye i fjor vår. Vis mer

- God til å forsvinne

I etterkant av bryllupet isolerte Rob seg og kuttet kontakten med flere av familiemedlemmene.

Han nektet å stille opp i familiens TV-program «Keeping Up With the Kardashians», delta på bursdagsfeiringer, andre familiesamlinger og ferier.

- Jeg var bare ikke klar for å bli forfulgt av fotografer, så jeg forsikret meg om at jeg var langt unna alt det der. Jeg er veldig god til å forsvinne.

- Jeg var ikke fornøyd med meg selv, så jeg ville ikke at familien min skulle se meg på den måten, forklarer han, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

BLE DEPRIMERT: Rob har gått opp mye i vekt de siste årene og skammer seg på grunn av det. Men etter at han fant kjærligheten har han blitt motivert til å begynne å trene og spise sunnere. Foto: Splash News
BLE DEPRIMERT: Rob har gått opp mye i vekt de siste årene og skammer seg på grunn av det. Men etter at han fant kjærligheten har han blitt motivert til å begynne å trene og spise sunnere. Foto: Splash News Vis mer

Valget om å sperre seg inne fra omverdenen resulterte i en rekke krangler med familien. Overvekten resulterte i en rekke helseproblemer og både moren og søstrene fryktet for livet hans.

- Jeg håndterte kanskje ikke problemene mine på den beste måten, men ingen andre enn meg selv kan gjøre meg lykkelig, forteller Rob videre.

- Nå vil jeg se alle i familien min så ofte jeg kan. Man vet aldri hva som kan skje i morgen, og jeg ønsker ikke å utsette mamma for noe smerte.

Vendepunktet kom da han forelsket seg i den tidligere stripperen og modellen Blac Chyna (28) i januar.

Saken fortsetter under bildet.

ENDELIG LYKKELIG: Det siste halve året har Rob fått hjelp av forloveden Blac Chyna til å legge om livsstilen. I dag er han lykkeligere enn på lenge, og gleder seg til å bli pappa for første gang. Foto: SipaUSA
ENDELIG LYKKELIG: Det siste halve året har Rob fått hjelp av forloveden Blac Chyna til å legge om livsstilen. I dag er han lykkeligere enn på lenge, og gleder seg til å bli pappa for første gang. Foto: SipaUSA Vis mer

Etter bare tre måneder som kjærester avslørte duoen i april at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de venter sitt første barn sammen også.

Forholdet skapte først storm og full splid i Kardashian/Jenner-klanen.

Chyna er nemlig eks-forloveden til rapperen Tyga (26), som nå er kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (18).

Men i dag er feiden et tilbakelagt kapittel, og nå er familien glade for den positive påvirkningen Chyna har hatt på både Robs humør og helse.

Thank you @people

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

- Det var definitiv noen mørke dager for meg, og jeg er fremdeles ikke helt fornøyd når jeg ser meg selv i speilet, men jeg jobber med det. Og jeg er lykkelig, sier han til People. 

LES OGSÅ: Blac Chyna kopierer Kims nakenstunt