Derfor droppet hun farens bryllup

Bobbi Kristina Brown nektet å være tilstede da faren giftet seg på nytt.

GIFT PÅ HAWAII: 18. juni giftet Whitney Houstons eksmann Bobby Brown seg med kjæresten Alicia Etheridge.  Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
GIFT PÅ HAWAII: 18. juni giftet Whitney Houstons eksmann Bobby Brown seg med kjæresten Alicia Etheridge. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fire måneder etter eks-kona Whitney Houstons død i februar giftet Bobby Brown (43) seg med kjæresten Alicia Etheridge. Paret ble mann og kone under en intim seremoni i Hawaii i midten av juni.

Det som skulle være den lykkeligste dagen i hans liv ble ikke så perfekt som Brown hadde tenkt seg. Datteren hans Bobbi Kristina (19) nektet nemlig å komme i bryllupet.

- Bobby Brown ville desperat ha henne med i bryllupet, men hun svarte ikke en gang da han ringte henne, sier en kilde til Us magazine.

Den tidligere «New Edition»-sangeren skal til og med ha ansatt en tredje person for å få kontakt med datteren som var i New York for å filme sitt nye realityshow.

Men Bobbi Kristina sto på sitt og nektet å snakke med faren. Ifølge kilder nær familien har ikke 19-åringen mye til overs for farens nye familie.

- Hun sa hun ikke ville komme fordi hun ikke liker Alicia, fortsetter kilden.

Flere familiemedlemmer skal imidlertid ha vært i bryllupet, blant annet barna Landon (23), La'Princia (22) og Bobby Jr. (19). Også Brown og Etheridges eneste barn sammen, Cassius (3), var tilstede.

Bobbi Kristina har hatt mye kontakt med tanten Pat, Whitneys søster, etter morens død. Hun er skeptisk til Brown fordi hun tror han kommer til å utnytte datteren.

19-åringen har vært gjennom en tøff tid i månedene etter at moren døde. Hun skal flere ganger ha blitt behandlet for angstanfall og forsvant fra begravelsen i februar.

- Hun ville bli akkurat som moren. Hun var morens omsorgsperson og største fan, jeg vet ikke hvordan hun skal klare å fortsette, sier en kilde nær familien.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun utnytter datterens død  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer