Rob Kardashian:

Derfor droppet han bryllupet

Da Kourtney Kardashian giftet seg i helgen glimret broren med sitt fravær.

IKKE TILSTEDE: Rob Kardashian dukket ikke opp da Kourtney Kardashian og Travis Barker ga hverandre sine «ja». Foto: Kcr / REX / Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK / NTB
IKKE TILSTEDE: Rob Kardashian dukket ikke opp da Kourtney Kardashian og Travis Barker ga hverandre sine «ja». Foto: Kcr / REX / Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke spart på mye da Kourtney Kardashian (43) og Travis Barker (46) giftet seg for tredje gang i helga.

Turtelduenes første bryllup fant sted i Las Vegas i april, men ettersom de den gang ble viet uten ekteskapslisens, så var ekteskapet ugyldig. Sist uke kunne paret endelig kalle seg gift også på papiret, den gang i Santa Barbara.

Det siste og største bryllupet ble holdt søndag. Og denne gangen fløy familie og venner til Portofino i Italia for å feire kjærligheten mellom de to.

Kourtneys mor, Kris Jenner (66), og søstrene Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (37), Kendall Jenner (26) og Kylie Jenner (24), samt hennes tre barn Mason (12), Penelope (9) og Reign (7), var alle hjertelig til stede.

Det var også Travis' datter Alabama (16), sønnen Landon (18) og stedatteren Atiana (23).

Droppet Kim og Kanyes bryllup også

En som derimot glimret med sitt fravær, var Kourtneys lillebror Rob Kardashian (35). Det melder flere amerikanske nettsteder, deriblant Us Weekly, E! News og Page Six.

Rob, som kun ved helt spesielle episoder har dukket opp i familiens reality-show de siste årene, har også holdt en svært lav profil i media - i motsetning til sine søstre.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

- Han er fremdeles en veldig privat person og foretrekker rolige feiringer hvor det ikke er mange fotografer. Han liker ikke å være i rampelyset. Bryllupet hadde blitt altfor mye for ham, forteller en venn til Us Weekly.

Dette er ikke første familiebryllup Rob valgte bort.

Det skapte store overskrifter da han uteble fra eventyrbryllupet til Kim og Kanye i mai 2014. Den overdådige seremonien ble holdt på Forte di Belvedere i Firenze i Italia, og en rekke celebre gjester var flydd inn for anledningen.

Rob, som da slet med depresjon og overvekt, tok seg også turen til Europa sammen med resten av gjengen, men da alle var samlet i Frankrike dagen før den store dagen, brøt han sammen.

- Da jeg var i Paris dagen før bryllupet og prøvde dressen jeg skulle gå med, følte jeg meg ikke komfortabel. Jeg er 1,85 høy og på det meste veide jeg rundt 136 kg, fortalte han til People den gang, og fortsatte:

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Det var kameraer på flyplassen da vi dro dit, og jeg ble opprørt da jeg så meg selv på bildene. Jeg er lei meg for at jeg gikk glipp av min søsters bryllup, men det var et personlig valg.

Scott var heller ikke til stede

Det skal derimot ikke ha skapt noe drama da Rob uteble fra Kourtney og Travis sitt bryllup.

- Hele familien forstår valget fullstendig. Kourtney forventet ikke at han skulle delta og hun vet at han støtter henne uansett, sier en kilde til E! News.

En annen som ikke var i bryllupet, var Kourtneys ekskjæreste og far til hennes tre barn, Scott Disick (38).

- Scott er ikke nødvendigvis på et sted hvor han ønsker å se Kourtney gifte seg, fortalte en kilde til Entertainment Tonight like før bryllupet, og fortsatte:

- Han er bare ikke der følelsesmessig ennå. Kourtney vil ikke ha ham der hvis han kommer til å oppføre seg rart på grunn av det.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - Så glade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer