Beyoncé og Jay-Z:

- Derfor droppet de Grammy-utdelingen

Beyoncé ble hedret med pris, men både hun og ektemannen glimret med sitt fravær.

MØTTE IKKE OPP: Både Beyoncé og Jay-Z var selvskrevne gjester til Grammy-utdelingen, men ingen av dem dukket opp. Her på Golden Globe i starten av januar - der de unngikk den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
MØTTE IKKE OPP: Både Beyoncé og Jay-Z var selvskrevne gjester til Grammy-utdelingen, men ingen av dem dukket opp. Her på Golden Globe i starten av januar - der de unngikk den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Årets utgave av Grammy-utdelingen fant sted i Los Angeles natt til mandag norsk tid. Prisutdelingen presenteres av The Recording Academy, som består av et utvalg personer fra den amerikanske musikkindustrien.

Flere kjendiser var å finne på utdelingen, blant andre Alicia Keys (39), ekteparet Priyanka Chopra (37) og Nick Jonas (27), samt Billie Eilish (18).

Det var derimot noen store stjerner som ikke var til stede, noe som har skapt oppmerksomhet i mediene - nemlig Beyoncé Knowles (38) og Jay-Z (50).

Til og med før årets prisutdeling florerte det rykter om at tre kjente artister ikke ville delta på årets Grammy Awards. Dette var ingen andre enn Taylor Swift (30) og ekteparet Beyoncé og Jay-Z.

Alvorlige anklager

Digital Music News melder at ekteparet droppet utdelingen på grunn av oppstyret som har vært rundt Deborah Dugan, president for The Recording Academy, som ble permittert fra stillingen sin en drøy uke før den store dagen.

Ifølge CNN skal Dugan ha sendt en e-post til HR-direktøren i The Recording Academy, der hun kommer med anklager om seksuell trakassering og at hele prosessen rundt prisutdelingen er korrupt. Klagen inkluderer også påstander om ulovlig kjønnsdiskriminering, ulovlige represalier og ulik lønn til ansatte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer