Jennifer Lawrence og Emma Stone:

Derfor droppet de Golden Globe-festen i siste liten

De to venninnene hadde planlagt å feste natten lang sammen etter årets Golden Globe-utdeling. Slik ble det ikke.

BESTEVENNER: Skuespillerne Jennifer Lawrence og Emma Stone har mye til felles, og har dukket opp på rød løper sammen flere ganger. Her avbildet på premieren av filmen «Mother » i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNER: Skuespillerne Jennifer Lawrence og Emma Stone har mye til felles, og har dukket opp på rød løper sammen flere ganger. Her avbildet på premieren av filmen «Mother » i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (27) hadde store planer om å ta turen på etterfestene til årets Golden Globe-utdeling, som ble arrangert på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles natt til mandag norsk tid.

Men planene endret seg da besteveninnen Emma Stone (29) ringte for å avlyse.

Emma var en av de nominerte til «beste kvinnelige skuespiller i en musikal eller komedie» med rollen sin i «Battle of the sexes», men hun måtte se seg slått av Saoirse Ronan i «Lady Bird».

Jennifer forklarte hvordan det hele gikk for seg i en video hun publiserte på Facebook-siden sin på mandag, filmet av Emma.

TRIVES I HVERANDRES SELSKAP: Begge skuespillerne strålte på den røde løperen i høst. Foto: NTB Scanpix
TRIVES I HVERANDRES SELSKAP: Begge skuespillerne strålte på den røde løperen i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det viste seg at Jennifer var på vei ut døra til de glamorøse etterfestene, med halvferdig sminke og med en bil allerede på vei for å hente henne.

- Hei, hva skjedde i kveld? spør Emma venninnen i videoen.

- Vel, du fortalte meg at du ønsket å være daten min til etterfesten, så du vet, jeg skaffet oss noen billetter til noen av festene og skaffet meg skyss dit. Jeg var halvveis ferdig med å gjøre meg klar da du fortalte meg at du ikke ville dra likevel, svarer Jennifer.

«J-Law» snur seg deretter mot kameraet med kun ett sminket øye, og legger til:

- Du ville heller komme på besøk til meg, så jeg sendte sminke-teamet hjem, og nå ser jeg sånn ut.

​- De reddet livet mitt

Selv om Jennifer Lawrence og Emma Stone er blitt svært gode venninner, er de to også gode venner med skuespiller Brie Larson (28).

I fjor gikk Brie ut og takket de to skuespiller-kollegene for den gode støtten de ga henne i en vanskelig periode, da hun var på reisefot for å promotere filmen «Room».

Brie Larson vant en rekke priser for sin rolle som «Ma »i dramafilmen, og hun hanket blant annet inn en Oscar-statuett under Oscar-utdelingen i 2016 for rollen.

GODE VENNER: Emma Stone og Jennifer Lawrence var en enorm støtte for Brie Larson i en vanskelig periode. Her er Emma og Brie avbildet under Academy Awards i LA da Emma vant prisen for beste skuespiller. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Emma Stone og Jennifer Lawrence var en enorm støtte for Brie Larson i en vanskelig periode. Her er Emma og Brie avbildet under Academy Awards i LA da Emma vant prisen for beste skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg følte meg ensom og dårlig noen ganger. Jeg var flau over å snakke så mye om meg selv, fortalte hun til Vanity Fair i fjor, ifølge Contactmusic.com. ​

Hollywood-stjernen mottok imidlertid uventet støtte fra Emma og Jennifer, gjennom gode samtaler.

- De reddet livet mitt. For jeg kunne snakke med dem om alt som foregikk i livet mitt. I tillegg har de selv gått gjennom det samme som meg, og de er også hysterisk morsomme.

VINNER: Casey Affleck vant prisen for beste mannlige hovedrolle under Oscar-utdelingen i 2017. Ikke alle var like fornøyde med at 41-åringen stakk av med seieren. Brie Larson, i midten, som ga ham prisen, ville ikke klappe etter vinnertalen. Video: CNN / A.M.P.A.S Vis mer Vis mer

​Tatt en pause fra skuespillerkarrieren

Jennifer Lawrence er en av Hollywoods mest ettertraktede filmstjerner, men i november fortalte hun i et intervju med bladet Elle at det var på tide med en pause fra kjendistilværelsen.

- Jeg ønsker å flytte til en gård. Jeg vil, liksom, melke geiter, fortalte hun i intervjuet.

​Hollywood-stjernen er overbevist over at kjendisstatusen etterhvert vil ta slutt.

- Jeg legger ikke så mye i det. Fordi, hva er det? Det er for stort å tenke på før jeg legger meg om natten. Alt endrer seg, sa hun til Elle.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

​Brudd med den 21 år eldre kjæresten

I oktober 2016 ble det kjent at Jennifer hadde forelsket seg i den 21 år eldre filmskaperen Darren Aronofsky (48), som står bak filmer som «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah».

I november skal paret ha gjort det slutt etter et år som kjærester, ifølge Vanity Fair.

Duoen holdt tett om forholdet sitt til pressen, men de ble stadig fotografert av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

Bruddet mellom Jennifer og Darren var ikke Jennifers første brudd.

I et par år var hun sammen med den britiske filmstjernen Nicholas Hoult (28), som hun møtte under innspillingen av «X-Men: First Class». Forholdet skal imidlertid ha tatt slutt i 2013.

Etter bruddet med Nicholas var Jennifer en periode koblet til Coldplay-vokalisten Chris Martin (40).

LES OGSÅ: Har funnet kjærligheten med en regissør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer