Derfor droppet bruden BH-en

- Marte Krogh gjorde som enhver Hollywood-stjerne ville gjort.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag giftet fiolinisten og forretningskvinnen Marte Krogh seg med milliardær Jan Haudemann-Andersen i et fantastisk eventyrbryllup i Oslo.

Paret ble viet under en svært vakker seremoni i Ris Kirke, hvor musikken sto i høysetet. Oslo symfoniorkester spilte, Bertine Zetliz, Sølvguttene og Hank von Helvete alias Hans-Erik Dyvik Husby sang for brudeparet.

I bryllupet droppet Marte BH - for den sexy kjolen hadde åpen rygg. Kjolen som støpt på den flotte kroppen.

Se og Hørs moteekspert Hanne Kathrine Bratholt er fra seg av beundring:

- Det delikate designet bestod av strategisk plasserte blonder på en tylloverdel. På ryggen hadde hun en dramatisk nøkkelhullutringing som var kantet med blonder og håndapplikerte blomster. Marte gjorde som enhver Hollywood-stjerne ville gjort og droppet BH-en slik at kjolen kom til sin rett. Hun oste glamour på bryllupsdagen, sier Bratholt.

Moteeksperten hyller også Marte for det tidløse designet:

- Marte Krogh var en slående vakker brud i sin egendesignede brudekjole. Designet er delikat og tidløst, samtidig som det er tydelig 2014. Blonder har vært svært populært etter at hertuginne Kate giftet seg med prins William i 2011. Marte viste en ny og moderne vri på den tradisjonelle blondeoverdelen, avslutter Bratholt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer