Derfor droppet bruden BH-en

- Marte Krogh gjorde som enhver Hollywood-stjerne ville gjort.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag giftet fiolinisten og forretningskvinnen Marte Krogh seg med milliardær Jan Haudemann-Andersen i et fantastisk eventyrbryllup i Oslo.

Paret ble viet under en svært vakker seremoni i Ris Kirke, hvor musikken sto i høysetet. Oslo symfoniorkester spilte, Bertine Zetliz, Sølvguttene og Hank von Helvete alias Hans-Erik Dyvik Husby sang for brudeparet.

I bryllupet droppet Marte BH - for den sexy kjolen hadde åpen rygg. Kjolen som støpt på den flotte kroppen.

Se og Hørs moteekspert Hanne Kathrine Bratholt er fra seg av beundring:

- Det delikate designet bestod av strategisk plasserte blonder på en tylloverdel. På ryggen hadde hun en dramatisk nøkkelhullutringing som var kantet med blonder og håndapplikerte blomster. Marte gjorde som enhver Hollywood-stjerne ville gjort og droppet BH-en slik at kjolen kom til sin rett. Hun oste glamour på bryllupsdagen, sier Bratholt.

Moteeksperten hyller også Marte for det tidløse designet:

- Marte Krogh var en slående vakker brud i sin egendesignede brudekjole. Designet er delikat og tidløst, samtidig som det er tydelig 2014. Blonder har vært svært populært etter at hertuginne Kate giftet seg med prins William i 2011. Marte viste en ny og moderne vri på den tradisjonelle blondeoverdelen, avslutter Bratholt.

Saken fortsetter under bildet

<strong>ÅPEN RYGG:</strong> Kjolens ryggparti var åpent, og viste Martes flotte rygg under sløret. Legg merke til de eksklusive skoene fra Charlotte Olympia. Foto: Andreas Fadum
ÅPEN RYGG: Kjolens ryggparti var åpent, og viste Martes flotte rygg under sløret. Legg merke til de eksklusive skoene fra Charlotte Olympia. Foto: Andreas Fadum Vis mer

En rekke prominente gjester var gjester i bryllupet, blant annet Lilyhammer-stjernen Marian Saastad Ottesen, som avslørte at hun var gravid.

Marte Krogh hadde selv designet sin fantastiske brudekjole, som fikk skryt av både moteeksperter og gjester. Ove Harder Finseth, Mette-Marits brudekjoledesigner sydde den.

Her kan du se video av bruden som ankommer kirken.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>ENDELIG GIFT:</strong> Jan Haudemann-Andersen og Marte Krogh på kirketrappen etter vielsen. Foto: Andreas Fadum
ENDELIG GIFT: Jan Haudemann-Andersen og Marte Krogh på kirketrappen etter vielsen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

<strong>DRISTIG:</strong> Brudekjolen viste mye hud - samtidig som den var tildekket. Foto: Andreas Fadum
DRISTIG: Brudekjolen viste mye hud - samtidig som den var tildekket. Foto: Andreas Fadum Vis mer

 

LES OGSÅ: Marte og Jan leide luksushotell

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer