Derfor dropper hun Oscar-utdelingen

Halle Berry skulle presentere en pris under søndagens Academy Awards, men avlyste i siste liten.

AVLYSTE OSCAR: Halle Berry skulle presentere en pris under Oscar-utdelingen, men avlyste i siste liten.  Foto: All Over Press
AVLYSTE OSCAR: Halle Berry skulle presentere en pris under Oscar-utdelingen, men avlyste i siste liten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under Oscar-utdelingen natt til mandag skulle Halle Berry (45) presentere en pris sammen Tom Hanks, men nå har skuespilleren avlyst i siste liten.

45-åringen halter rundt på krykker etter at hun brakk foten i september, og en av showets produsenter, Brian Gazer, sier til E! at det er derfor Berry dropper prisutdelingen.

«Monster’s Ball»-stjernen har den siste tiden figurert mye i mediene på grunn av omsorgskrangelen over datteren Nahla med eks-kjæresten Gabriel Aubry (36), og det spekuleres nå i om stresset fra denne situasjonen kan være den egentlige grunnen til at Halle avlyser.

Den tidligere Bond-piken vil nå ha full omsorgsrett for datteren etter at Gazer skal ha skjelt ut sin tidligere barnepike og dyttet henne hardt i en vegg mens hun hadde Nahla i armene.

Den tidligere barnepiken, Alliance Kamdem, har anmeldt Aubry for overfall og også bedt retten om et forbud mot at han får nærme seg henne. Aubrys tallsmann avviser påstandene som falske og grunnløse. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter for datteren  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer