«Farmen» 2020:

Derfor dropper hun finalen

Inger Cecilie Grønnerød vil ikke være fysisk til stede når vinneren av «Farmen» kåres denne uken.

«FARMEN»: Det nærmer seg finalen av «Farmen», men Inger Cecilie Grønnerød blir ikke å se. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-deltakere som trekker seg fra konkurransen får ikke komme tilbake når vinneren skal kåres i finalen. I år er det tilfellet for Nils Kvalvik (39), som tidligere i år valgte å reise hjem etter at han sammen med flere andre deltakere ble tatt på fersken i å bryte reglene på gården.

- MÅTTE FÅ KONSEKVENSER: Programleder Mads Hansen er svært opprørt over at flere deltakere valgte å bryte reglene under «Farmen»-innspillingen. Vis mer

Han er så langt den eneste som har valgt å gi fra seg plassen sin, og man skulle kanskje tro at de resterende deltakerne, som har måttet reise hjem én etter én, vender tilbake på søndag.

Slik blir det ikke.

Konfrontasjon

Se og Hør har tidligere snakket med andre deltakere som har hevdet at haldenseren Inger Cecilie Grønnerød (47) ikke skal ha ønsket å være til stede fordi hun ikke ville bli konfrontert med det de kaller skittent spill.

- Hun hadde sjansen til å si unnskyld for alt, men valgte å ikke stille opp på finalen. Hun sa hun var syk, men vi skjønte at det var fordi vi skulle konfrontere henne, sa Karianne Vilde Wølner (26) da vi møtte henne tidligere i høst.

Hestebonden fra Halden har imidlertid en helt annen forklaring på hvorfor hun dropper finalen.

HETSET: Inger Cecilie Grønnerød har fått flere tilbakemeldinger på sin «Farmen»-deltakelse. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Ble syk

- Det stemmer ikke at jeg ikke ville bli konfrontert. Jeg var på innspillingen kvelden før da vi hadde en spørrerunde. Vi hadde spist wraps før vi dro inn der, men da vi kom tilbake til hotellet fikk vi servert pizza som svømte i fett. Det er ikke noe høydare klokka 23.00 på kvelden, forteller hun, og fortsetter:

- Det sto igjen et fat med wraps så jeg spurte om jeg kunne ta det i stede. Det var ikke så lurt, for det var kylling som hadde stått i romtemperatur siden før vi dro.

Grønnerød forteller at hun ble skikkelig dårlig og måtte rett og slett holde seg i nærheten av toalettet på finaledagen.

FORKLARER: Inger Cecilie forklarer hvorfor hun ikke var på finalen, og mener det overhodet ikke er hold i de andre deltakernes forklaring. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORKLARER: Inger Cecilie forklarer hvorfor hun ikke var på finalen, og mener det overhodet ikke er hold i de andre deltakernes forklaring. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Karianne Vilde Wølner mener du ikke deltok fordi du ikke ville bli konfrontert med spillet du hadde kjørt på gården. Stemmer det?

- Nei, det er nok hennes opplevelse, for hun er så innmari inni sin egen boble. Jeg var på hotellet og var med den ene dagen, men natt til finalen så ble det inntatt dårlig kylling, svarer hun.

- Deltakeransvarlig informerte meg om at det er et stykke fra Tinget (hvor finalen spilles inn, journ.anm.) og til do, så da var det ikke noe alternativ rett og slett.

Haldenseren kan imidlertid røpe at hun setter sitt preg på finalen likevel, uten at Se og Hør på nåværende tidspunkt kan fortelle hvordan.

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

Hetset

Inger Cecilie Grønnerød har fått enorm oppmerksomhet i løpet av sin deltakelse på «Farmen». Hun er trolig også den deltakeren som har fått smake mest på medaljens bakside.

- Jeg har absolutt vært forberedt på at noen liker deg og andre ikke. Det er helt naturlig. Sånn er det ellers i livet også, sa hun til Se og Hør da vi besøkte henne hjemme nylig.

SABOTASJE: Under en episode av «Farmen», kommer det fram at det har vært sabotasje av ukesoppdraget. Det får spesielt en deltaker til å rase. Video: TV 2/Privat/Ingebjørg Iversen. Reporter: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen. Vis mer

Hun fortalte videre om grove meldinger som gjorde at hun måtte ta affære.

- Da jeg begynte å motta meldinger om at de ville drukne meg, så synes jeg kanskje at det var litt spesielt - det var jeg ikke forberedt på.

Hun fortalte videre om karakteristikker om «hvor falsk hun er» og at hun «er simpel».

- Man må huske at det er et spill, en realityserie som er klippet og limt. Vi er ikke de vi er på en måte, når vi er på tv. Når folk ikke skjønner det, så tenker jeg at da trenger de hjelp.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

På daværende tidspunkt hadde «Farmen»-deltakeren referert med politiet. I ettertid har hun ved flere anledninger uttalt i sosiale medier at hun har anmeldt flere som har ytret hat og mobbing mot henne.

«De som er anmeldt har blitt anmeldt fordi de har skrevet ting som er trakasserende, ærekrenkende, injurierende, sjikanerende, hatefulle eller truende. Ingen er meldt med bakgrunn i konstruktiv kritikk, meninger om hendelser, saker eller valg», skrev hun blant annet på Instagram.

LES OGSÅ: Mottar hemmelige «Farmen»-mailer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer