«Skal vi danse»:

Derfor dropper han finalen

Én av årets «Skal vi danse»-deltakere blir ikke å se i finalen.

KOMMER IKKE: Øystein Lihaug Solberg var den første deltakeren som måtte forlate «Skal vi danse» i år. Nå kommer det fram at han ikke skal delta under finalen - som eneste deltaker. Foto: Espen Solli / TV 2
KOMMER IKKE: Øystein Lihaug Solberg var den første deltakeren som måtte forlate «Skal vi danse» i år. Nå kommer det fram at han ikke skal delta under finalen - som eneste deltaker. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På lørdag skal det hele avgjøres. Heter årets vinner av «Skal vi danse» Nate Kahungu eller Andreas Wahl? Det vil den intense og kommende finalesendingen gi oss svar på. Gjennom sesongen har de to finalistene levert godt på parketten, og har vunnet hjertene til både dommerne og publikum.

Det er selvsagt litt leit for deltakerne som ikke nådde helt opp, kanskje særlig de som ble stemt ut i ukene før finalen, men alle er fornøyde med egen innsats og heier på de to gjenværende gutta.

Gjennom sesongen har deltakerne dessuten blitt gode venner, så det er en selvfølge at de skal være til stede under finalen. Den vil gå uten publikum på grunn av smittevern, men hele kjendisgjengen vil være samlet som heiagjeng.

Dropper finalen

Eller - ikke hele. «Ex on the Beach»-deltaker Øystein Lihaug Solberg har nemlig ikke planer om å møte opp under finaleinnspillingen.

- Øystein kan av private årsaker dessverre ikke være til stede under «Skal vi danse»-finalen, sier Siril Vatne Meling, pressekontakt for programmet, til Se og Hør.

FLASKER I STUMPEN: Øystein Solberg var med i årets sesong av «Ex on the beach», men har nesten blitt mer kjent for å putte ... ting i rumpa. Nå forklarer han hvorfor. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Han og dansepartner Maria Lie Ramella var de første som måtte forlate konkurransen i år. Han er dermed også den som har fått tilbringe minst tid med de andre deltakerne, og kan vel på den måten sies å være den som kjenner gjengen minst.

Se og Hør har foreløpig ikke fått Solberg i tale.

Selv om han altså ikke blir å se på lørdag, vil seerne få et gjensyn med flere favoritter. Forrige uke var det Marte Bratberg som røk ut, etter å ha kunnet lukte på en plass i finalen. Det ble imidlertid en respektabel plassering på programlederen.

HARD MEDFART: Det gikk ikke helt som planlagt for radioprofil Siri Kristiansen og dansepartneren Tarjei Nøstvold Svalastog under lørdagens «Skal vi danse». Video: «Skal vi danse», TV 2 / Privat / Rød Løper Vis mer

Gledelig gjensyn

I tillegg vil Thomas Alsgaard, Michael Andreassen, Birgit Skarstein, Siri Kristiansen, Agnete «Agnetesh» Husebye, Synnøve Skarbø, Kristin Gjelsvik og Fred Buljo være til stede i finalen.

Flere har den siste uka delt snutter av at de har vært på dansesenteret, så det er ikke helt utenkelig at man får se noen av dem i full dans på parketten under direktesendingen.

FINALEKLARE: Nate Kahungu eller Andreas Wahl blir årets «Skal vi danse»-vinner. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FINALEKLARE: Nate Kahungu eller Andreas Wahl blir årets «Skal vi danse»-vinner. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Hvem som vinner, er ikke lett å si. Hele sju ganger gjennom sesongen har Nate Kahungu og dansepartner Helene Spilling fått den beste poengsummen. Andreas Wahl og Mai Mentzoni har på sin side tronet øverst fire ganger.

På lørdag skal finaleparene danse to danser de tidligere har danset, samt en helt ny showdans. De tidligere dansene skal framføres for å vise progresjon, mens det siste nummeret er ment som en framvisning av ferdigheter og personlighet.

POPULÆR: Benjamin Jayakoddy har blitt en kjent danser i «Skal vi danse», som igjen har ført til flere spekulasjoner rundt han og hans dansepartnere opp gjennom. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke et liv i sus og dus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer