«Skal vi danse»:

Derfor dropper han finalen

Én av årets «Skal vi danse»-deltakere blir ikke å se i finalen.

KOMMER IKKE: Øystein Lihaug Solberg var den første deltakeren som måtte forlate «Skal vi danse» i år. Nå kommer det fram at han ikke skal delta under finalen - som eneste deltaker. Foto: Espen Solli / TV 2
KOMMER IKKE: Øystein Lihaug Solberg var den første deltakeren som måtte forlate «Skal vi danse» i år. Nå kommer det fram at han ikke skal delta under finalen - som eneste deltaker. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På lørdag skal det hele avgjøres. Heter årets vinner av «Skal vi danse» Nate Kahungu eller Andreas Wahl? Det vil den intense og kommende finalesendingen gi oss svar på. Gjennom sesongen har de to finalistene levert godt på parketten, og har vunnet hjertene til både dommerne og publikum.

Det er selvsagt litt leit for deltakerne som ikke nådde helt opp, kanskje særlig de som ble stemt ut i ukene før finalen, men alle er fornøyde med egen innsats og heier på de to gjenværende gutta.

Gjennom sesongen har deltakerne dessuten blitt gode venner, så det er en selvfølge at de skal være til stede under finalen. Den vil gå uten publikum på grunn av smittevern, men hele kjendisgjengen vil være samlet som heiagjeng.

Dropper finalen

Eller - ikke hele. «Ex on the Beach»-deltaker Øystein Lihaug Solberg har nemlig ikke planer om å møte opp under finaleinnspillingen.

- Øystein kan av private årsaker dessverre ikke være til stede under «Skal vi danse»-finalen, sier Siril Vatne Meling, pressekontakt for programmet, til Se og Hør.

Han og dansepartner Maria Lie Ramella var de første som måtte forlate konkurransen i år. Han er dermed også den som har fått tilbringe minst tid med de andre deltakerne, og kan vel på den måten sies å være den som kjenner gjengen minst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer