«Farmen»:

Derfor dropper han finalefesten

«Farmen»s finalefest vil foregå uten en av deltakerne.

DROPPER: Kjell Strand (t.h) har bestemt seg for å droppe finalefesten. Her med sin bitre fiende Robert Michael Scott. Foto: Alex Iversen / TV 2
DROPPER: Kjell Strand (t.h) har bestemt seg for å droppe finalefesten. Her med sin bitre fiende Robert Michael Scott. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det duket for den store finalen i årets «Farmen»-sesong. Da skal seerne endelig få svar på hvem som stikker av med seieren.

Med en finale følger det oftest med en finalefest, men den vil imidlertid foregå uten en av årets deltakere.

SEKUNDSTRID: «Farmen»-deltakerne ble vitne til en voldsomt jevn duell da Thorvald og Kåre møttes til den siste tvekampen før finaleuka. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- For mye på spill

I en melding «Farmen»-deltaker Kjell Strand (55) har sendt til TV 2, som Se og Hør har fått tilsendt, kommer det fram at han har bestemt seg for å droppe søndagens finalefest.

«Nok en gang klarer jeg ikke overvære en premierefest grunnet pandemi og smitterisiko. Vi klarte ikke å gjennomføre premierefest med rød løper og presse når «Stolthet og Forfall» hadde første sendedato i februar. Nå får jeg heller ikke med meg finalefesten på «Farmen», heter det i meldingen.

Strand forklarer videre at han jobber på et sykehus som nå har innført gul smitteberedskap. Posten han jobber på er en seksjon for sikkerhet i psykiatrien, der det med andre ord ikke er så enkelt å få inn en erstatter hvis han skulle bli syk, ifølge han selv.

Etter tett dialog med sin leder har han derfor konkludert med å ikke ta sjansen på å utsette seg for smitte ved å delta på finalefesten.

NERVEPIRRENDE: Grethe og Daniel møttes til den aller siste duellen på «Torpet», før deltakerne skal inn på «Farmen» for å kjempe om en plass der. Video: TV 2 Play/Rød Løper Vis mer

«For meg er det for mye som står på spill dersom jeg nå skal pådra meg smitte. Jeg caster for en rekke nye prosjekter, samt er i dialog vedrørende andre tv-prosjekt. Jeg planlegger også tunge, lange skiturer etter jul», fortsetter han, og legger til at han uansett er svært takknemlig for at han fikk være med på programmet», heter det videre.

«Jeg takker herved for samarbeidet og for at jeg fikk muligheten til å være deltaker på årets «Farmen». Lykke til med festen, brått kan det være vi snakkes en gang», avslutter han.

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl skriver dette i en melding til Se og Hør:

- Vi har stor forståelse for Kjell sitt valg.

Etter hva Se og Hør får opplyst, er Strand imidlertid den eneste deltakeren som så langt har meldt at han ikke kommer på finalefesten.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Bitre fiender

Da Strand røk ut fra «Farmen» var det etter en øksekastkonkurranse mot Robert Michael Scott (54). De to hadde ikke det beste forholdet, og det ble ikke bedre etter gårdsoppholdet heller.

De havnet i en salig ordkrig, og Strand uttalte blant annet at om de to skulle møtes på finalefesten ville han rett og slett bare gå rett forbi Scott.

Nå avkrefter imidlertid Strand at tvekampmotstanderen er årsaken til at han dropper finalefesten.

- Nei det er det ikke, det er smittevernhensyn, understreker han til Se og Hør.

Når det kommer til konflikten de to i mellom, er Strand kryptisk til TV 2:

«Kanskje det var bevisst spill fra min side at jeg ikke skulle like han, og han ikke meg? Syns vi det var litt kjedelig i starten? Har vi lurt alle???».

LES OGSÅ: - Følte seg fjernet fra familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer