Grunde Myhrer:

Derfor drikker ikke Grunde alkohol

«Skal vi danse»-aktuelle Grunde Myhrer holder fremdeles løfte om å ikke drikke alkohol.

FORTSATT EDRU: Grunde Myhre kan fortelle til Se og Hør at han fremdeles holder seg unna alkoholen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FORTSATT EDRU: Grunde Myhre kan fortelle til Se og Hør at han fremdeles holder seg unna alkoholen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Grunde Myhrer (21) ble først kjent da han var med på realityprogrammet «Paradise Hotel» som gikk på TV3 tidligere i år.

Der ble han blant annet kjent for sine kreative sangtekster og imponerende «dansemoves», men også valget om å ikke drikke alkohol fikk 21-åringen mye omtale for.

I tillegg til å være aktuell i TV 2 programmet «Skal vi danse», har den sprudlende danseløven vært å se på ulike eventer og sosiale sammenkomster den siste tiden.

Til Se og Hør kan 21-åringen avsløre at han fremdeles holder seg edru.

- Grunnen er helse og trening. Som aktiv idrettsutøver har jeg slitt med overtrening og sykdom, og da ble det feil for meg å bryte ned kroppen mer med alkohol, sier han.

For i tillegg til å bedrive tiden sin på dansesenteret, som han har gjort de siste ukene, er 21-åringen aktiv med idrett og har gjort det stort som svømmer.

Holder seg til vørterøl

Gang på gang har Grunde vist fansen at han ikke har noe problem med å ha det gøy uten drikke - likevel tørster han ikke på fest.

Saken fortsetter nedenfor.

Fra Paradise Hotel 2017 Vis mer

- Jeg drikker alkoholfritt øl, vørterøl, redbull, men også alkoholfrie drinker, legger han til.

Når han eventuelt legger karrieren som idrettsutøver på hylla, og om hans drikkevaner da vil endre seg, har ikke den blide 21-åringen noe konkret svar på.

- Det får tiden vise, om jeg kommer til å begynne med det, men ikke så lenge jeg driver med idrett, sier Grunde.

Saken fortsetter under:

«CHEST PUMP»: Grunde Myhrer har et triks i baklomma når han er på dansegulvet, og han innrømmer at det tiltrekker seg oppmerksomhet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Klar for parketten

Lørdag kveld står Grunde, sammen med sin dansepartner Ewa Trela (38), klar på parketten.

Med kun fem dansere igjen har konkurransen begynt å tilspisse seg, og hittil har samtlige av deltakerne som er igjen overrasket dommerne.

Sist var det Marna Burøe Haugen som måtte forlate konkurransen, mens både Cengiz Al, Helene Olafsen og Ida Gran-Jansen høstet 39 av 40 mulige poeng.

Etter å ha blitt skuffet over tilbakemeldingene forrige helg, gjorde Grunde comeback med hederlige 37 poeng.

Tok musikkhevn

I løpet av «Skal vi danse» har Grunde og Ewa vært gjennom flere sjangre allerede, og en av dansene fansen kanskje husker best var duoens showdans.

For 21-åringen ble det nemlig ikke hvilken som helst låt paret valgte å danse til. Da Myhrer fortsatt hadde tilnavnet «Paradise-Grunde» tidligere i år, var det spesielt en scene inne på realityhotellet i Mexico som gjorde inntrykk på mange.

21-åringen sang låten «Starboy» av artisten The Weeknd, og i klippen ble Myhrers uttale av ordene tekstet. Klippet er sett tusenvis av ganger på Facebook og YouTube.

- Det hender at folk ringer meg midt på natta og ber meg synge låten for dem. Det sier jeg pent nei til, fortalte Grunde i et tidligere intervju med Se og Hør.

Saken fortsetter under:

LEKEN: Grunde Myhrer, kjent fra «Skal vi danse» og «Paradise Hotel», har funnet en måte å kombinere de to realityseriene på. Det skjer med låta «Starboy». Video: TV 3, Viaplay / Ruben Pedersen, Aller Media Vis mer

- Det ble veldig naturlig for meg å velge den sangen. Det er en god showlåt, og den er veldig meg. Hvis jeg først skulle danse noe på eget initiativ, så måtte det bli den, fortalte han.

Støttende kjæreste

Tidlig i høst kunne Myhrer avsløre at han ikke lenger er singel, men han har ingen planer om å røpe hvem den utkårede er.

- Jeg tenker at hun skal få ha sitt privatliv. Og når tiden er riktig, så får det heller komme da, har han tidligere uttalt.

På tross av at 21-åringen ikke ønsker å identifisere kjæresten overfor pressen, forteller han i dansesalen til Se og Hør at det er deilig å kunne ha en støttende kjæreste på sidelinjen.

- Jeg får støtte fra kjæresten min, ja. Og jeg får mer enn nok tid til henne. Hun studerer, så sånn sett er det ikke noe stort problem at jeg er opptatt på dagtid, sa han.

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor har Sophie Elise null kroner i inntekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer