Grunde Myhrer:

Derfor drikker ikke Grunde alkohol

«Skal vi danse»-aktuelle Grunde Myhrer holder fremdeles løfte om å ikke drikke alkohol.

FORTSATT EDRU: Grunde Myhre kan fortelle til Se og Hør at han fremdeles holder seg unna alkoholen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FORTSATT EDRU: Grunde Myhre kan fortelle til Se og Hør at han fremdeles holder seg unna alkoholen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Grunde Myhrer (21) ble først kjent da han var med på realityprogrammet «Paradise Hotel» som gikk på TV3 tidligere i år.

Der ble han blant annet kjent for sine kreative sangtekster og imponerende «dansemoves», men også valget om å ikke drikke alkohol fikk 21-åringen mye omtale for.

I tillegg til å være aktuell i TV 2 programmet «Skal vi danse», har den sprudlende danseløven vært å se på ulike eventer og sosiale sammenkomster den siste tiden.

Til Se og Hør kan 21-åringen avsløre at han fremdeles holder seg edru.

- Grunnen er helse og trening. Som aktiv idrettsutøver har jeg slitt med overtrening og sykdom, og da ble det feil for meg å bryte ned kroppen mer med alkohol, sier han.

For i tillegg til å bedrive tiden sin på dansesenteret, som han har gjort de siste ukene, er 21-åringen aktiv med idrett og har gjort det stort som svømmer.

Holder seg til vørterøl

Gang på gang har Grunde vist fansen at han ikke har noe problem med å ha det gøy uten drikke - likevel tørster han ikke på fest.

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer