Drew Barrymore:

Derfor drikker hun ikke

Skuespilleren avslører at hun ikke har rørt alkohol på over to år.

AVHOLDS: Drew Barrymore avslører at hun ikke lenger rører alkohol. Foto: Shutterstock/REX/NTB
AVHOLDS: Drew Barrymore avslører at hun ikke lenger rører alkohol. Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Drew Barrymore (46) har tidligere vært åpen om rusmisbruk og en trøblete barndom i rampelyset.

Hun var bare syv år gammel da hun slo gjennom i filmklassikeren «E.T». Det skulle bare ta fem år før hun slet med store alkohol- og rusproblemer.

Hun har forklart at hun var helt ute av kontroll, og ble tvangsinnlagt på avrusing i en alder av 14 år.

Barrymore har imidlertid kommet seg på rett kjøl, og har gjort suksess på foran og bak kamera, og også i privatlivet. Hun har to barn sammen med eksmannen Will Kopelman (42) - Olive (7) og Frankie (6).

ALKOHOL: Øyvind «Vinni» Sauvik var gjest på «Lindmo», og der fortalte han om at han begynte å drikke i veldig ung alder. Video: NRK Vis mer

- Finner mye ro

Forrige uke var hun gjest i «CBS This Morning», hvor hun blant annet snakket om sitt forhold til alkohol.

- Jeg skal si noe for første gang på en lang stund - jeg har ikke tatt en drink med alkohol på to og et halvt år, sier hun, og forklarer:

- Det var noe jeg innså ikke gjorde noe godt for meg og mitt liv.

Videre sier 46-åringen at hun ikke har sagt noe tidligere fordi hun ønsket å holde reisen privat frem til nå.

TIRAMISU: Radio-profil og Camp Kulinaris-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

- Nå som det har gått så lang tid, vet jeg at jeg har en livsstil som virkelig funker i det lange løp, og jeg finner så mye ro der det før var demoner, sier hun.

Stor suksess

Barrymore har nå spilt i over 50 filmer, og er glad for at hun har delt sin historie. Hun har også tidligere forklart at hun er åpen med barna om problemene hun gjennomgikk som ung.

- Jeg vil fortelle barna om fortiden min. Jeg kommer ikke til å late som om jeg alltid har vært uskyldig, sa hun i 2015.

Tidligere har hun også hevdet at rusmisbruket gjorde at hun ble svartelistet av Hollywood, og at hun den dag i dag merker ringvirkningene av det. Hun gjør stor suksess med talkshowet «The Drew Barrymore Show», hvor hun har kjendiser som gjester.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpnet seg om alkoholforbruket i Lindmo. Video: NRK Vis mer

- Jeg er beæret over alle som vil komme på showet mitt. Jeg er ikke en arrogant person. Jeg har vært i denne bransjen hele livet, men jeg er like spent på å være rundt profilerte folk som alle andre ville vært, sa hun i fjor.

LES OGSÅ: Avslører alkoholvaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer