Josh Brolin:

Derfor drikker han ikke

Skuespilleren la seg inn til behandling for åtte år siden.

AVHOLDS: Josh Brolin har vært edru i åtte år. Her med kona Kathryn Boyd Brolin i 2019. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB
AVHOLDS: Josh Brolin har vært edru i åtte år. Her med kona Kathryn Boyd Brolin i 2019. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 kom den amerikanske skuespilleren Josh Brolin (53) med en uttalelse mange kanskje kjenner seg igjen i - nemlig at han aldri skulle drikke mer etter å ha dummet seg ut på byen.

Selv om dette er en velkjent kommentar for mange en blytung søndagsmorgen, er det ikke alle som overholder det de prøver å love seg selv, og tar en fest igjen den påfølgende helgen.

Slik er det imidlertid ikke for Brolin, som nå kan feire åtte år som edru.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket hos Lindmo. Video: NRK Vis mer

Åtte år som edru

53-åringen la seg inn på rehabilitering i 2013 på grunn av rusproblemer. Mandag takket han familie og venner for støtten gjennom kampen for å bli edru.

«Edruheten føles endelig kjærlig uten alle tanker om hvordan det bare påvirker deg. Edruhet er et øyeblikk hvor man får muligheten til å elske og bli oppslukt i gleden det gir andre. Edruhet er å vite forskjellen på egoisme og integritet», skriver han på Instagram.

Videre forklarer skuespilleren at kona er takknemlig for at han har valgt en annen livsstil.

«Edruhet er også når barna dine kan se på deg og stole på det de ser (du kan se det på pupillene deres, og måten de står foran deg på)», skriver han blant annet videre.

TIRAMISU: Radio-profil og Camp Kulinaris-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Tre ekteskap

Brolin la seg inn på Rehab i 2013 etter flere offentlige krangler i ruspåvirket tilstand. Samme år skilte han seg fra kona Diane Lane, som han da hadde vært gift med siden 2004.

- Det fikk meg til å tenkte gjennom mange ting. Moren min døde da jeg var i 20-årene. All påvirkning det hadde på meg som jeg ikke hadde lagt bak meg. Jeg var en skikkelig mammagutt. Men jeg skjønte at jeg var på en destruktiv vei. Jeg visste jeg måtte endre meg og modnes. Det var som jeg tok et steg tilbake og så hamsterhjulet, har han tidligere fortalt til The Guardian om valget om å få hjelp.

FORTID: Rapperen Cardi B innrømmet å ha dopet ned menn og ranet dem i en video som spredte seg i sosiale medier. Vis mer

Skuespilleren har tidligere også vært gift med Alice Adair fra 1988 til 1994. I 2016 giftet han seg for tredje gang med 19 år yngre Kathryn Boyd Brolin.

Paret forelsket seg bare ett år etter skilsmissen fra Lane og året han la seg inn på rehab. Paret forlovet seg i 2015, og giftet seg i en romantisk seremoni i North Dakota for fem år siden.

Josh Brolin er best kjent fra filmer som «No Country for Old Men» og «True Grit».

LES OGSÅ: Åpner seg om overdosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer