Bob Saget

Derfor døde han

Én måned etter at komikeren Bob Saget ble funnet død på et hotellrom, er dødsårsaken klar.

DØDE: Den kjente, amerikanske komikeren Bob Saget ble funnet død på et hotell i Florida i januar. Nå er dødsårsaken klar. Foto: aRichard Shotwell/Invision/AP
DØDE: Den kjente, amerikanske komikeren Bob Saget ble funnet død på et hotell i Florida i januar. Nå er dødsårsaken klar. Foto: aRichard Shotwell/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saget ble 9. januar funnet død på et hotellrom i Orlando i Florida 65 år gammel. Nå er dødsårsaken klar. Ifølge en uttalelse fra familien hans døde han etter å ha slått hodet i et fall.

- Myndighetene har konkludert med at Bob død fra et slag mot hodet. De har konkludert med at han tilfeldigvis slo bakhodet mot noe, deretter ikke tenkte mer over det og så la seg til å sove. Verken narkotika eller alkohol var involvert i dødsfallet, heter det i uttalelsen, ifølge CNN.

Saget er særlig kjent for rollen som Danny Tanner i TV-serien «Full House» («Under samme tak» på norsk) på 1980- og 90-tallet. Han har også hatt stor suksess som stand-up-komiker og ledet på 1990-tallet det populære TV-programmet «America's Funniest Homevideos».

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 23.01.2014 MØTES IGJEN: I denne reklamefilmen får du et gjensyn med Bob Saget (57), John Stamos (50) og Dave Coulier (54) fra serien Under samme tak. Video: Oikos Yogurt Vis mer

- Overveldet

Saget var på stand-up-turné og hadde opptrådt i Jacksonville kvelden før han ble funnet død.

Familien legger til at de er «overveldet av den utrolige strømmen av kjærlighet fra Bobs fans, som har vært en stor trøst for oss, og som vi er evig takknemlige for».

- Mens vi fortsetter å sørge sammen, ber vi alle om å minnes kjærligheten og latteren Bob brakte til verden, og lærdommen han ga oss alle: Å vøre snille mot hverandre, å la folk du elsker kjenne at du elsker dem, og å møte vanskelige tider med klemmer og latter, skriver familien.

Rykter

Ryktene har svirret om dødsårsaken siden 65-åringen ble funnet død.

Enken hans, Kelly Rizzo, sa til «Good Morning America» etter dødfallet at han var ved god helse.

Saget skulle egentlig ha sjekket ut fra hotellet han bodde på, Ritz-Carlton i Orlando, søndag morgen. Da familiemedlemmer ikke klarte å komme i kontakt med ham, kontaktet de hotellet. De tok seg inn på rommet hans, og fant komikeren livløs.

- Nå som vi har fått den endelige konklusjonen fra myndighetenes etterforskning, synes vi det er riktig at fansen hører den konklusjonen direkte fra oss, sier familien i uttalelsen.

LES OGSÅ: Kanye West: Tigger om gjenforening etter anklagene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer