FORTSATT PREGET: - Min mann er min første og eneste kjærlighet. Han var den skjønneste og mest komplekse person jeg noensinne har møtt. Han er uerstattelig, skriver Corinne Bailey Rae i en pressemelding.  Foto: Stella Pictures
FORTSATT PREGET: - Min mann er min første og eneste kjærlighet. Han var den skjønneste og mest komplekse person jeg noensinne har møtt. Han er uerstattelig, skriver Corinne Bailey Rae i en pressemelding. Foto: Stella PicturesVis mer

Derfor døde Corinnes mann

Sangstjernen fortsatt i sorg etter den sjokkerende nyheten.

SEHER.NO: Det var 31. mars at den engelske stjerne-sangerinnen Corinne Bailey Raes (29) mann, Jason Rae (31), ble funnet død i en leilighet i Leeds. Politiet fryktet raskt at det ligger en overdose til grunn for dødsfallet, men det er først nå at den endelige konklusjonen er klar.

For det var en nettopp en overdose - av metadon og alkohol - som tok livet av sangerinnens mann. Det er i hvert fall konklusjonen til retten i Leeds. Samtidig ble det funnet spor av ecstasy og kokain i Jason Raes blod, men ingen av disse stoffene skal ha vært en medvirkende årsak til dødsfallet.

- Metadon er i seg selv et farlig stoff, som - hvis det blir tatt i store mengder - kan påvirke den delen av hjernen som kontrollerer åndedrettsfuksjonene. Dette, kombinert med alkohol kan være ødeleggende, lyder konklusjonen fra rettsmedisineren.

Corine Bailey Rae selv er fortsatt i sorg etter beskjeden hun fikk i mars måned.

- Min mann er min første og eneste kjærlighet. Han var den skjønneste og mest komplekse person jeg noensinne har møtt. Han er uerstattelig, skriver hun i en pressemelding. 

Jason Rae spilte saxofon i bandet The Haggis Horns,.

Den avdøde musikeren har siden 2001 vært gift med den engelske soulsangerinnen, som tidligere i år vant en Grammy for sin medvirkning på Herbie Hancocks "River: The Joni Letters", som vant prisen for årets album.

Corinne var også selv nominert til en Grammy i kategorien "Årets låt" for sangen "Like a Star".
Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Grammy-vinners mann funnet død 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.