Derfor delte hun kjærlighetssorgen på bloggen

Sophie Elise er ikke redd for å la andre ta del i privatlivet sitt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Sophie Elise Isachsen (21) har den siste tiden blitt hyllet for sin åpenhet og ærlighet på bloggen, og fredag kveld fikk hun nok en gang et bevis på at ordene, tankene og følelsene hun deler blir satt pris på.

Hun stakk nemlig av med prisen «Årets blogger» under Vixen Blog Awards som ble avholdt på Hotel Continental i Oslo - og ikke nok med dét. Hun ble også kåret til «Folkets favoritt».

Det er bare én uke siden hun åpenhjertig fortalte at det hadde blitt slutt med kjæresten Robin Johansson (21), og til Seoghør.no fortalte hun etter Vixen-festen hvorfor hun har vært så åpen om prosessen på bloggen:

SMILER IGJEN: Blogger Sophie Elise Isachsen vant to priser under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. Foto: NTB Scanpix
SMILER IGJEN: Blogger Sophie Elise Isachsen vant to priser under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror leserne mine synes det er godt å ha noen å kunne relatere seg til, som faktisk er ærlig og forteller hvordan ting er når man går gjennom noe kjipt i livet. Jeg vil mye heller dele det, og at dét føles litt ubehagelig, enn å ikke dele det.

Se videointervju med Sophie Elise fra Vixen-festen øverst i saken!

- Jeg trodde egentlig jeg var sterkere

Blant annet skriver hun på bloggen:

«Nei, det blir nok ingen bra dag nå heller. Det kjente jeg på kroppen så fort jeg våknet i morges.. Jeg forstår ikke, jeg trodde egentlig jeg var sterkere. Det var nok bare en illusjon, eller en slags barriere jeg har satt opp, for jeg stenger vel bare alt enda lengre inne. Men nå føles det som om jeg går igjennom ALT. Alle kjipe ting jeg har opplevd. Og det er veldig tungt.»

Robin og Sophie Elise ble sammen sommeren 2014. 

- Dette her føles helt sykt!

Da Se og Hør arrangerte den årlige Kjendisgallaen på Chat Noir i Oslo i november i fjor stakk Sophie Elise også der av med tittelen «Årets Blogger»

I talen sa hun blant annet: 

- Dette her føles helt sykt! Jeg har blogget i fire år og ikke vunnet en dritt. Jeg ville bevise at man kan se ut som en idiot og være smart likevel.

BRUDD: I begynnelsen av januar ble det kjent at blogger Sophie Elise Isachsen og kjæresten Robin Johansson hadde gjort det slutt. Her fra Se og Hør Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: I begynnelsen av januar ble det kjent at blogger Sophie Elise Isachsen og kjæresten Robin Johansson hadde gjort det slutt. Her fra Se og Hør Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Nå ser der derimot ut til at Harstad-jenta har fått folket med seg.

Se video fra Se og Hørs Kjendisgalla under:

LES OGSÅ: - Dere må våkne opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer