Derfor delte hun kjærlighetssorgen på bloggen

Sophie Elise er ikke redd for å la andre ta del i privatlivet sitt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Sophie Elise Isachsen (21) har den siste tiden blitt hyllet for sin åpenhet og ærlighet på bloggen, og fredag kveld fikk hun nok en gang et bevis på at ordene, tankene og følelsene hun deler blir satt pris på.

Hun stakk nemlig av med prisen «Årets blogger» under Vixen Blog Awards som ble avholdt på Hotel Continental i Oslo - og ikke nok med dét. Hun ble også kåret til «Folkets favoritt».

Det er bare én uke siden hun åpenhjertig fortalte at det hadde blitt slutt med kjæresten Robin Johansson (21), og til Seoghør.no fortalte hun etter Vixen-festen hvorfor hun har vært så åpen om prosessen på bloggen:

- Jeg tror leserne mine synes det er godt å ha noen å kunne relatere seg til, som faktisk er ærlig og forteller hvordan ting er når man går gjennom noe kjipt i livet. Jeg vil mye heller dele det, og at dét føles litt ubehagelig, enn å ikke dele det.

Se videointervju med Sophie Elise fra Vixen-festen øverst i saken!

- Jeg trodde egentlig jeg var sterkere

Blant annet skriver hun på bloggen:

«Nei, det blir nok ingen bra dag nå heller. Det kjente jeg på kroppen så fort jeg våknet i morges.. Jeg forstår ikke, jeg trodde egentlig jeg var sterkere. Det var nok bare en illusjon, eller en slags barriere jeg har satt opp, for jeg stenger vel bare alt enda lengre inne. Men nå føles det som om jeg går igjennom ALT. Alle kjipe ting jeg har opplevd. Og det er veldig tungt.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer