Camilla Herrem:

Derfor deler hun ikke bilder av sønnen

- Jeg vil ha Theo for meg selv.

SKJERMER SØNNEN: Håndballspiller Camilla Herrem er fast bestemt på at hun ikke vil dele bilder av sønnen Theo i sosiale medier. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
SKJERMER SØNNEN: Håndballspiller Camilla Herrem er fast bestemt på at hun ikke vil dele bilder av sønnen Theo i sosiale medier. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer
Publisert

I juli kunne håndballspiller Camilla Herrem (31) glede seg over å bli mor for første gang til lille Theo, sammen med ektemannen Steffen Stegavik (34).

- Alt er godt med mor, barn og pappa, skrev Stegavik i en lengre tekst til sin kone dagen etter fødselen.

På Instagram har Herrem delt flittig om graviditeten, og hvordan hun trener for å komme seg tilbake på banen - noe hun for øvrig allerede har gjort.

Men aldri har fansen fått se det nye tilskuddet til den lille familien.

Vil skjerme sønnen

I et større intervju med VG forteller nemlig Herrem at hun bevisst ikke legger ut bilder av sønnen.

- Jeg er mye på sosiale medier, og jeg elsker Instagram, men det bestemmer jeg. Theo kan ikke ha noen mening om det, og da skal vi skjerme ham, forteller hun til avisen.

Stadig får den 31 år gamle håndballspilleren tilsendt klær og andre gaver til Theo fra butikker og leverandører. Selv da gjør hun det klart at hun ikke kommer til å legge ut bilde av ham.

- Han er jo verdens nydeligste lille gutt, men jeg vet at han er søt, jeg trenger ikke bekreftelse på det. Jeg vil holde ham litt for meg selv, siden han ikke kan uttrykke sine egne ønsker, sier hun til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer