Derfor dater de ikke lenger

- De slo opp etter tre måneder...

DATER IKKE: Det skal ikke ha vært noen kjemi mellom Taylor Lautner og Taylor Swift. Foto: STELLA PICTURES
DATER IKKE: Det skal ikke ha vært noen kjemi mellom Taylor Lautner og Taylor Swift. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Spekulasjonene rundt forholdet til de unge stjernene Taylor Swift (20) og Taylor Lautner (17) har de siste månedene vært mange.

Nå skriver nettstedet Us Magazine at Lautner og Swift var i et forhold, men at det skal ha tatt slutt etter tre måneder.

- Det utviklet seg aldri til noe mer. Derfor bestemte de seg for at de passet bedre som venner. Det fantes ingen kjemi, forteller en kilde til magasinet.


Skuespillerne møttes på filmsettet til den romantiske komedien "Valentine's Day", og da de to ble observert sammen tidlig i oktober på en konsert, begynte mediene å skrive om det antatte forholdet.

I tiden etter har de blitt sett sammen på flere dater. Men det fungerte ikke til slutt for stjernene.

- Han likte henne mer enn hun likte ham. Han reiste overalt for å møte henne, men hun reiste ikke noe særlig for å treffe ham, forteller kilden.

Likevel kommer paret til å forbli venner, og Lautner får nok ingen sinte sangtekster skrevet om seg, slik Swifts ekskjæreste Joe Jonas har fått. Han slo opp med Swift i 2008 under en 27 sekunder lang telefonsamtale.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kommer hun til å gi etter?