GODT FORBEREDT: - Det tar en time før hver sending å få håret slik jeg vil ha det, sier «Skal vi danse»s Alexandra Kakurina til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GODT FORBEREDT: - Det tar en time før hver sending å få håret slik jeg vil ha det, sier «Skal vi danse»s Alexandra Kakurina til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Derfor danser hun alltid med løshår

«Skal vi danse»-Alexandra bruker én time før hver direktesending for å få stjernesveisen.

Publisert
SEHER.NO:  Alexandra Kakurina - som har gjort stor suksess i årets «Skal vi danse» sammen med sin kjendis-makker Stig Henrik Hoff - har fått mange komplimenter for sin flotte stil på parketten.

Men den talentfulle danseren avslører til Seher.no at det ligger hardt arbeid og nøye planlegging bak for eksempel frisyrene hun velger når hun skal til ilden.

Fordi hun til vanlig har en ganske kort hårsveis, bruker hun en time på å gjøre håret lengre før hver direktesending.

Kakurina hevder hun ikke har noe valg når det gjelder å gå igjennom den tidkrevende prossessen.

- Mitt vanlige hår blir ikke ordentlig langt. Det pleier å brekke før det får skikkelig lengde. Derfor bruker jeg i likhet med mange andre dansere løshår for å få det stort. Det tar en time å få det perfekt. Men jeg er heldig som har en god stylist, så jeg gjør ikke dette selv, sier hun med et smil til Seher.no.

Alexandra innrømmer at hun ser fram til hver lørdag når hun kan pynte seg etter alle kunstens regler.

- I standard er det fint med en stram frisyre, men i latin skal det jo være mye av alt. Det er moro å pynte seg.

Lørdag kunne Alexandra og Stig Henrik juble for 33 poeng fra dommerpanelet, etter å ha svinget seg til musikk fra filmen «Dirty Dancing» og gikk også trygt videre til neste ukes program etter at seernes stemmer var talt opp.

Stig Henrik Hoff var imidlertid ikke helt fornøyd med egen innsats.

- Utrolig morsomt med så gode poeng, men jeg irriterer meg over en feil jeg gjorde, sier Stig Henrik Hoff til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: Fløysvik: - Jeg er sur og grinete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer