Derfor bryter Stian med NRK

For tiden kan du se Stian Barsnes-Simonsen i NRKs storsatsing Amigo Grande. At han allerede har begynt å jobbe for konkurrenten TV 2, skyldes to damer.

BYTTER KANAL: - På en måte er en epoke over, sier Stian Barsnes-Simonsen.  Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
BYTTER KANAL: - På en måte er en epoke over, sier Stian Barsnes-Simonsen. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For tiden er Stian Barsnes Simonsen (32) aktuell med Amigo Grande på NRK. Få dager etter at innspillingene er over, er han i gang med TV 2s aktualitetsprogram Ettermiddagen, som han skal lede sammen med Sarah Natasha Melbye (36) og Silje Stang (41).

- På en måte er en epoke over, men jeg er jo fortsatt freelancer, sier Stian Barsnes-Simonsen til Seoghør.no.

- Jeg er jo så heldig at jeg aldri har vært misfornøyd. Jeg har gått fra noe som har vært gøy til noe annet som er gøy. " Ettermiddagen" var bare too good to be true. Dette er drømmejobben - å få lede et program med to så stødige medprogramledere, forteller han.

I seks uker frem mot sommeren skal TV 2s tre S-er - Stian, Silje og Sarah - sammen lede direktesendinger gjennom hele ettermiddagen fra mandag til torsdag. Til høsten er det på'n igjen med ny runde.

De tre unge, men rutinerte programlederne kommer godt overens, også privat.

- Jeg har hatt Silje som venn i 11 år, og Stian i 8. Jeg er utrolig heldig som får muligheten til å lage et så morsomt program med to av mine beste venner, sier Sarah Natasha Melbye.

Stian Barsnes-Simonsen legger ikke skjul på at de to damene var viktige trekkplaster for kanal-overgangen.

- Her kommer jeg til å lære utrolig mye. Både av de to jentene - og de 25 andre bak oss, sier han.

- Hvordan blir rollefordelingen mellom dere tre programlederne?

- Bare Sarah kan være Sarah, bare Silje kan være Silje, og bare jeg kan være meg, sier den Stian og legger til med barsnesk glimt i øyet:

- Men vi lover å overraske!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer