ET BRA MENNESKE: Fremfor å følge en spesifikk religion, velger Zayn å tro at hvis du er et bra menneske, kommer alt til å gå bra. Foto: NTB Scanpix
ET BRA MENNESKE: Fremfor å følge en spesifikk religion, velger Zayn å tro at hvis du er et bra menneske, kommer alt til å gå bra. Foto: NTB ScanpixVis mer

Zayn Malik:

Derfor bryter han med religionen sin

- Jeg tror at så lenge du er et bra menneske, så kommer det til å gå bra med deg.

Zayn Malik (25) vokste opp i England i en muslimsk familie med britisk og pakistansk opprinnelse. Som barn studerte han koranen og dro i moskeen.

Nå har han derimot brutt med religionen sin, melder Huffington Post.

Det er i et større intervju med motemagasinet Vogue at den tidligere «One Direction»-stjernen snakker ut om at han ikke lenger er muslim. Han er samtidig tydelig på at han er takknemlig for alt religionen har gitt ham i livet.

25-åringen forteller blant annet at han med alderen innså at han var uenig med enkelte prinsipper i religionen, og at det viktigste er å være et bra menneske.

UENIGHETER: Zayn vokste opp i et muslimsk hjem, men innså med alderen at han ikke var enig med enkelte prinsipper i religionen. Derfor identifiserer han seg ikke lenger med religionen. Foto: NTB Scanpix
UENIGHETER: Zayn vokste opp i et muslimsk hjem, men innså med alderen at han ikke var enig med enkelte prinsipper i religionen. Derfor identifiserer han seg ikke lenger med religionen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror ikke man trenger å spise en spesiell type kjøtt, eller lese en bønn på et spesifikt språk fem ganger om dagen. Jeg tror at så lenge du er et bra menneske, så kommer det til å gå bra med deg, sier han i intervjuet.

Videre kan han fortelle at han fremdeles har en spirituell tro på at det finnes en Gud, og han er tydelig på at det er hver enkelts valg å følge en religion.

- Jeg mener at menneskers religiøse tro er en personlig greie mellom dem selv og den eller det de tror på. Personlig er jeg ikke lenger muslim, men jeg har en spirituell tro på at det finnes en Gud. Og jeg tror ikke at det finnes et helvete.

- Det er definitivt vakre deler av alle religioner, legger han til, og kan samtidig fortelle at det ikke var noe problem å fortelle til foreldrene sine at han hadde valgt å bryte med religionen - da de alltid har oppfordret barna i familien til å ta sine egne valg.

Religiøs svigerfamilie

«Pillowtalk»-sangeren har de siste årene vært i et forhold med supermodellen Gigi Hadid (23). Stjerneduoen gjorde det slutt en kort periode i begynnelsen av året - men fant raskt tilbake til hverandre igjen.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Zayn og Gigi hadde vært sammen i to år da de tidligere i år gjorde det slutt. Nå er de sammen igjen. Her avbildet før bruddet. Foto: NTB Scanpix
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Zayn og Gigi hadde vært sammen i to år da de tidligere i år gjorde det slutt. Nå er de sammen igjen. Her avbildet før bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gigi er datter av Yolanda (45) og Mohamed Hadid (70).

Faren ble født i Nasaret, og har gjennom barnas oppvekst videreformidlet sin muslimske tro, blant annet ved å be sammen med dem. Det snakket Gigis lillesøster, Bella Hadid (22) ut om i 2017.

- Pappa var alltid veldig religiøs, og han ba alltid med oss. Jeg er stolt av å være muslim, sa 22-åringen den gang.

Om Gigi også er muslim, er ikke kjent.

Sammen igjen

Gigi og Zayn fant tilbake ti lhverandre tidligere i år, men først i oktober bekreftet de gjenforeningen - i hvert fall om man skal tro fansen.

På Instagram delte modellen et kjærlig bilde sammen med popstjerne-eksen. Med den tilhørende bildeteksten «flyr hjem til mitt lykkelige sted», har både fans og kjendispresse for lengst konkludert med at de to har gitt forholdet en ny sjanse.

Et hav av spekulasjoner til tross, verken Zayn eller Gigi har riktignok bekreftet at de er kjærester igjen på et «offisielt nivå».

View this post on Instagram

flyin home to my happy place ❤️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

LES OGSÅ: Tar bladet fra munnen om romanseryktene

Sjamanens eks bryter tausheten

Sjamanens eks bryter tausheten

Sønnen døde: Forteller om de dramatiske minuttene

Sønnen døde: Forteller om de dramatiske minuttene

- Hun er knust over å være «den andre kvinnen»

- Hun er knust over å være «den andre kvinnen»

- Det er hardt å være monogam

- Det er hardt å være monogam

- Han sendte henne flere meldinger

- Han sendte henne flere meldinger

Bildet av lille Archie skaper sterke reaksjoner

Bildet av lille Archie skaper sterke reaksjoner

Slik reagerer hun på ektepakt-omtalen

Slik reagerer hun på ektepakt-omtalen

Fødselen endte i keisersnitt:- Hodet satt fast

Fødselen endte i keisersnitt:- Hodet satt fast

Toppblogger gravid. Skal ta abort

Toppblogger gravid. Skal ta abort

- Presset sønnen min for hardt

- Presset sønnen min for hardt

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder