FOTOGRAFER OVERALT: Men Justin Theroux fokuserer mest på kjærligheten til Jennifer Aniston, fremfor å irritere seg over blitzregnet. Foto: Christopher Peterson/Splash News/ All Over Press
FOTOGRAFER OVERALT: Men Justin Theroux fokuserer mest på kjærligheten til Jennifer Aniston, fremfor å irritere seg over blitzregnet. Foto: Christopher Peterson/Splash News/ All Over PressVis mer

Derfor bryr han seg ikke om paparazziene

Jennifer Aniston har mye å gjøre med Justin Theroux sin tålmodighet.

SEOGHØR.NO: Å være forlovet med selveste Jennifer Aniston kan være en prøvelse, om man ikke er vant til sirkuset og medieoppmerksomheten som følger med.

SNART BRYLLUP: Theroux og Aniston skal snart gifte seg. Det er hevdet at bryllupet vil stå 10. august, men paret ønsker ikke å bekrefte datoen. Foto: PacificCoastNews/All Over Press
SNART BRYLLUP: Theroux og Aniston skal snart gifte seg. Det er hevdet at bryllupet vil stå 10. august, men paret ønsker ikke å bekrefte datoen. Foto: PacificCoastNews/All Over Press Vis mer

Men Anistons forlovede, Justin Theroux (42), greier seg helt utmerket. Det forteller han om i augustutgaven av bladet Details.

Og tålmodigheten til Theroux er det Aniston som kan takkes for.

- Det er faktisk ikke vanskelig. Det er klart at det kan være irriterende, men det er ikke så ille. Man må fokusere på hva kjernen i det hele er, og det er at jeg har møtt noen jeg har forelsket meg i. Det er vanskelig å forklare, men jeg tenker ofte: Hva er det egentlig som er så vanskelig? sier han ifølge Huffington Post.

Justins gode venn, John Krasinski, skryter av ham.

- Slike ting kan virkelig ødelegge livet, men han har håndtert det på en god måte, sier han.


Helt siden Justin ble sammen med Aniston i 2011 har det vært ekstremt med skriverier om paret. Theroux prøver så godt han kan å ignorere sladderet.

- Det er alltid basert på fiksjon. Man ignorerer det, men så blir man nølende når det kommer til å snakke om forholdet. Jeg kunne sagt at alt er bra, så kommer oppslaget: «Justin Theroux: Er alt bra?». Det er som et kammer fullt av ekko, som rikosjetterer rundt omkring på nettet. Det er veldig rart.

Det er spekulert i om bryllupet mellom Aniston og Theroux vil finne sted den 10. august, på Justins bursdag. Men selv ønsker han ikke å kommentere ryktene.

- Vi vil ikke fortelle det til dere, har han sagt ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Vi er fortsatt lykkelig forlovet