- Derfor brukte jeg jukselapp

Sune Wentzel gjemte lapp i frisbee under utvelgelsen.

LAPP I FRISBEE: Sune Wentzel fryktet det var siste gang han var sammen med de andre deltagerne, og ville komme med en personlig hilsen til hver og en. I den anledning hadde han skrevet ned noen stikkord på en lapp han gjemte bak en rød frisbee. Foto: NRK
LAPP I FRISBEE: Sune Wentzel fryktet det var siste gang han var sammen med de andre deltagerne, og ville komme med en personlig hilsen til hver og en. I den anledning hadde han skrevet ned noen stikkord på en lapp han gjemte bak en rød frisbee. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I lørdagens program av «Mesternes mester» havner Sune Wentzel (40) sist på resulatatlisten, og må velge en av de andre deltagerne til natt-test, der taperen ryker ut. Det er et vanskelig valg, mener frisbee-mesteren.

- At deltagere ryker ut og at man må velge en av de andre deltagerne til natt-test er det kjipe med «Mesternes mester». Vi hadde det utrolig hyggelig sammen. Jeg trodde jeg ikke skulle bli følelsesmessig påvirket under programmet, men jeg ble faktisk det på en overraskende måte, sier Wentzel til Seoghør.no.

Valget falt på tidligere seiler, Linda Cerup-Simonsen (42) (tidligere Andersen, red. anm.).

- Det var ingen som fortjente å gå ut. At jeg valgte Linda var definitivt en tilfeldighet, men en grunn til at jeg gjorde det var at det var flere damer enn menn der. Det blir feil uansett hvem man velger. Det er et tvunget valg som man ikke har lyst til å ta.

- Jeg hadde lyst til å si noe personlig til hver enkel deltager. Det kunne hende det var siste gang jeg sto der, og siden vi kom så tett på hverandre ville jeg trekke frem noe om alle, og det var viktig at jeg ikke glemte hva jeg skulle si. Det var en personlig greie, men det ser dumt ut å lese fra en lapp på TV, og derfor holdt jeg frisbee-en foran, sier han til Seoghør.no.

Wentzel vant natt-testen, og fikk vende tilbake til de andre deltagerne, mens Cerup-Simonsen måtte reise hjem. Selv tror hun på Wentzels begrunnelse om at valget av henne var tilfeldig.

- Jeg tror det var tilfeldig at han valgte meg. Alle er nervøse for å bli valgt, og denne gangen ble det meg. Når man er med i et sånt program, vil man jo være med så lenge som mulig. Men Sune var en virkelig tøff motstander, sier Cerup-Simonsen til Seoghør.no.

Selve natt-testen var en svært jevn affære, der Wentzel så vidt fikk tak i sylinderen før Cerup-Simonsen gjorde det.

- Det var intenst. Det er absurd å skulle fokusere på den måten. Og Linda var en «killer» i testen. Det var utrolig jevnt. Det går på koordinasjon og refleks, noe jeg har med meg fra min sport, sier Sune.

Til tross for den tidlige exiten, er Linda fornøyd med sin innsats i «Mesternes mester».

- Jeg er fornøyd med min egen innsats og øvelsene jeg er med på, og jeg er veldig glad for å bli kjent med de andre deltagerne.

«Mesternes mester» sendes lørdager klokke 19.55 på NRK1. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg hadde egentlig ikke lyst til å delta

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer