Derfor bruker Maradona to klokker

Diego Maradona bærer ikke klokka bare på «Guds hånd».

KLOKKEGAL: Diego Maradona har nok et stort VM med Argentinas suksess så langt. På armene bærer han alltid to klokker, for å vite når han kan ringe datteren.  Foto: Reuters
KLOKKEGAL: Diego Maradona har nok et stort VM med Argentinas suksess så langt. På armene bærer han alltid to klokker, for å vite når han kan ringe datteren. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Diego Maradona (49) er kjent for klokkereine frispark og godt timede finter, men det er ikke derfor han bruker to klokker på armene under VM-kampene i Sør-Afrika.

Grunnen er imidlertid for å holde kontakt med sin yngste datter Giannina (21) og barnebarnet Benjamin (15 måneder), som hun har sammen med Argentinas VM-spiller Sergio Aguero.

For å unngå nattlige opprigninger til sin datter, har han en klokke som viser argentinsk tid, og en som viser spansk tid.

- Da har jeg alltid kontroll på når jeg kan ringe min datter for å sjekke om alt er bra med henne og barnet, sier Diego Maradona til TyC Sport ifølge VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Sjekk den VM-magen!