FALSK FRISYRE: Jennifer Aniston bruker blond parykk under innspilligen av sin nye film i Connecticut, USA. Under er håret hennes innsmurt i balsam! Foto: FameFlynet
FALSK FRISYRE: Jennifer Aniston bruker blond parykk under innspilligen av sin nye film i Connecticut, USA. Under er håret hennes innsmurt i balsam! Foto: FameFlynetVis mer

Derfor bruker hun parykk

Jennifer Aniston nekter å klippe håret.

SEOGHØR.NO: Siden hun spilte Rachel i TV-suksessen «Venner for livet» har Jennifer Aniston (44) vært kjent for sitt perfekte hår. Dermed er det kanskje ikke så rart at hun gjør alt for at det skal bli så langt som mulig...

Under innspillingen av filmen «Untitled Elmore Leonard Project» i Connecticut har hun flere ganger blitt observert med en platinablond, halvlang parykk med bølger. Jennifer vil nemlig ikke klippe håret.

– Jeg liker å bruke parykk. Det er som å ta på seg en hatt! Jeg pleier å ha balsam i håret under parykken. Det er veldig gøy å se at håret faktisk blir lengre, smiler Jennifer til ukebladet People.

Balsamtrikset har Jennifer oppdaget den siste tiden. I filmene hun har laget de siste årene har hun alltid brukt parykk - selv når rollefiguren har hatt nesten identisk frisyre med henne selv. I 2009 fikk hun spesiallaget en mørk parykk av hårguruen Chris McMillan til innspillingen av filmen «Management». Prislapp? 100 000 kroner.

– Jennifer ville se annerledes ut, men hun ville ikke klippe eller farge håret, forteller filmstjernes hårstylist Melissa A. Yonkey til People.


Hvis ikke den nyforlovede blondinen hadde vært så forsiktig med sine naturlige lokker hadde hun neppe blitt talsperson for hårproduktene til Living Proof. I fjor valgte hun også å investere i det forskningsbaserte firmaet.

– Gjennom årene er håret mitt blitt utsatt for føning, rettetenger, krølltenger, farging, løshår – ja, alt mellom himmel og jord. Endelig har jeg funnet noe som fungerer for meg hver eneste dag, sier Jennifer på Living Proofs nettside. 

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke forstå at jeg har blitt 44 år!