Anna Wintour:

Derfor bruker hun «alltid» solbriller

- Jeg kan sitte på et show og kjede livet av meg, men ingen vil merke det.

BERØMTE BRILLER: Anna Wintour (ytterst t.h.) avbildes svært ofte bak store, mørke solbriller. Her avbildet sammen med Beyoncé Knowles, Kim Kardashian og hennes datter North West under New York Fashion Week i februar 2015. Foto: NTB scanpix
BERØMTE BRILLER: Anna Wintour (ytterst t.h.) avbildes svært ofte bak store, mørke solbriller. Her avbildet sammen med Beyoncé Knowles, Kim Kardashian og hennes datter North West under New York Fashion Week i februar 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nærmest ikoniske Vogue-redaktøren Anna Wintour (69) er kjent for å «alltid» ha på seg mørke solbriller, og selv da hun satt på første rad under et moteshow sammen med dronning Elizabeth (93) i fjor, ble de karakteristiske solbrillene værende på.

Dette reagerte flere på, og blant andre uttalte etikette-eksperten William Hanson at det var respektløst å beholde solbrillene på i selskap med dronningen.

- Solbriller er tilbehør du bruker utendørs, og de bør alltid fjernes når man er innendørs - selv om det er varemerket ditt. For det første trenger du dem ikke innendørs, og for det andre er det bare uhøflig å skjule øynene, et unntak Anna Wintour skulle gjort i nærværet av Hennes Majestet, påpekte Hanson overfor Daily Mail den gang.

- Dronningen ville ikke ha kommentert det, men jeg er sikker på at hun tenkte at oppførselen var litt merkelig, la han til.

En av de få gangene 69-åringen har tatt av seg solbrillene, var da hun i 2017 ble tildelt den engelske tittelen «dame» under et besøk på Buckingham Palace. Da fjernet Wintour solbrillene før hun entret salen og tok imot utmerkelsen fra dronningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer