Derfor bruker han eyeliner

- Vennene mine vil nok bli overrasket, sier «Paradise»-Carl.

- BRUKER ALDRI SMINKE: Carl Eliassen hevder den kraftige bruken av eyeliner i «Paradise Hotel» var et forsøk fra romkameraten Mari Heggens side på å gjøre ham mest mulig lik rollefiguren Legolas fra «Ringenes Herre»-filmene Foto: TV3
- BRUKER ALDRI SMINKE: Carl Eliassen hevder den kraftige bruken av eyeliner i «Paradise Hotel» var et forsøk fra romkameraten Mari Heggens side på å gjøre ham mest mulig lik rollefiguren Legolas fra «Ringenes Herre»-filmene Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Carl Eliassen (22) ankom TV3-serien «Paradise Hotel» med et brak mandag, i en «Dracula»-seremoni som endte med at den populære deltakeren Torbjørn Barth røk ut.

Men det er ikke bare rollen som oppsminket vampyr, Bærum-gutten har fått oppmerksomhet for.

I flere av videointervjuene med TV3, har Carl dukket opp med tydelig bruk av eyeliner rundt øynene.

- He he, det er nok noen av vennene som vil bli overrasket. Jeg er nemlig slett ikke noen sminkegutt til vanlig, selv om jeg ikke har noe i mot at andre gutter gjør det.

- Det var faktisk første gang jeg sminket meg noensinne, for jeg ville finne på noe gøy. Men jeg er forberedt på noen kommentarer, sier han til Seher.no og ler.

«Paradise Hotel»-nykommeren - som til daglig jobber på utestedet La Belle Sole i Oslo - hevder det var romkameraten Mari Heggen, som oppfordret ham til å møte opp til intervju med sminke.

- Hun ville at jeg skulle ligne mest mulig på Legolas fra «Ringenes Herre»-filmene, og jeg er med på alt som er moro. Men det kommer kanskje ikke ordentlig fram at det er en spøk, sier han til Seher.no.

Carl hevder han kun har fått postive tilbakemeldinger fra «Paradise»-fansen etter at han sjekket inn på reality-hotellet, og sier han gleder seg til å se igjen mange øyeblikk med seg selv i hovedrollen.

Han er imidlertid ordknapp når det gjelder å avsløre om han gjorde noe mer enn å sove med noen av Paradise-jentene.

- Jeg sa jeg var åpen for å ha sex på hotellet, da jeg ble intervjuet  av casting-folkene før avreise. Jeg har flørtet med en av deltakerne, men hvem det er og hva som skjedde, kan jeg ikke si noe om. Det er imidlertid ingenting jeg gruer meg til å se igjen, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   
 

LES OGSÅ: - Kysset Victoria i skjul