«Hver gang vi møtes»:

Derfor bruker han «ett» antrekk

TIX røper hemmeligheten bak «Hver gang vi møtes»-antrekkene.

TIX: Andreas Andresen Haukeland med artistnavnet både på genser og pannebånd. Nå røper han detaljer bak antrekket. Foto: TV 2
TIX: Andreas Andresen Haukeland med artistnavnet både på genser og pannebånd. Nå røper han detaljer bak antrekket. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Deltakerne i «Hver gang vi møtes» har som regel pakket med seg finstasen til samtlige kvelder, hvor både de selv og de andre artistene skal hylles.

En detalj som flere kanskje har lagt merke til i årets sesong, er at Andreas Andresen Haukeland (28), eller TIX som mange kjenner han som, tilsynelatende har på seg de samme klærne dag etter dag.

Se og Hør har derfor tatt en prat med den tv-aktuelle artisten - for å få vite hvorfor, men ikke minst om det faktisk er snakk om samme plagg hver dag.

- Jeg går stort sett med det samme antrekket, også når jeg ikke er på TV. Det er for å gjøre hverdagen min enklere og mer forutsigbar, av hensyn til tvangstankene mine. Jeg synes mote er kult, men spiller det egentlig noen rolle hva jeg går kledd i? Jeg er jo samme fyren hver dag uansett, forklarer han.

Dette er grunnen

På spørsmål om hva som er ideen og tanken bak antrekket, forklarer Haukeland at han har to «uniformer».

- Pelskåpa, som har vært sceneantrekket, og hettegenseren, som har vært det mer sivile antrekket. Med hettegenseren kan jeg gjemme meg litt mer bort når det er nødvendig, sier han, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer