Ashton Kutcher:

Derfor bruker han alltid caps

- Jeg merket at jeg begynte å miste håret da jeg var rundt 25.

I KJENT STIL: Ashton Kutcher er nesten alltid å se med caps på hodet. Det er i hovedsak for å skjule at han mister håret. Foto: NTB Scanpix
I KJENT STIL: Ashton Kutcher er nesten alltid å se med caps på hodet. Det er i hovedsak for å skjule at han mister håret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ashton Kutcher (40) har fått mange ungpike-hjerter til å banke hardt gjennom sine roller i romantiske komedier som «What Happens in Vegas» og «No Strings Attached», samt TV-seriene «That '70s Show» og «Two and A Half Men».

Privat var det skuespiller-kollegaen Mila Kunis (34) som vant hjertet hans til slutt. Paret giftet seg sommeren 2015 og har to barn sammen. sammen har de datteren Wyatt (3) og sønnen Dimitri (1 1/2).

Kjekkasen kjører til vanlig en avslappet stil med jeans og genser. Og en eller annen caps er som regel alltid å se på Hollywood-stjernens hode.

Nå avslører Ashton hvorfor han nesten alltid benytter seg av dette hodeplagget - for det handler nemlig ikke om mote.

Da tobarnsfaren gjestet talkshowet «Conan» tidligere denne måneden skrøt programleder Conan O'Brien (55) av hårmanken hans:

- Du ser alltid bra ut. Du har godt hår.

Hvorpå Kutcher avslørte at dette ikke stemte helt.

- Jeg mister det. Hvis jeg virkelig går oppi her, folkens, så begynner det å forsvinne, avslørte han til publikum, ifølge Contacmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

DROPPET CAPSEN: Ashton Kutcher har alltid hatt en kraftig hårmanke, men det få har visst er at han likevel har begynt å miste hår i toppen. Her med kona Mila Kunis på et event i Hollywood sist måned. Foto: NTB Scanpix
DROPPET CAPSEN: Ashton Kutcher har alltid hatt en kraftig hårmanke, men det få har visst er at han likevel har begynt å miste hår i toppen. Her med kona Mila Kunis på et event i Hollywood sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Komfortabel med hårtapet

Videre forklarte Ashton at han oppdaget at håret begynte å tynnes ut i allerede i midten av 20-årene, og at han da tok piller for å prøve å stoppe hårtapet.

- Jeg merket at jeg begynte å miste håret da jeg var rundt 25. Da dro jeg til denne hår-dokteren som satte meg på en medisin kalt Avodart. Har du hørt om det?

- Jeg visste ikke om det var trygt å ta dette, så jeg sluttet for tre år siden. Og nå mister jeg håret. Det begynner å falle av. Jeg er en typisk baseball-cap type, så det går greit. Jeg har allerede etablert meg som en baseball-cap bruker. Så når alt håret forsvinner helt, kommer dere ikke til å vite det fordi jeg skjuler det under en caps, flirte skuespilleren.

Dette er ikke første gang Kutcher har åpnet seg om hårtapet. Tidligere har han uttalt at han ikke bryr seg så mye om det lenger fordi han har blitt far.

- Jeg har faktisk blitt komfortabel med det. Det er ok. Jeg har barn nå, har han sagt, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEFAR: Her er Ashton sammen med kona Mila og barna Wyatt og Dimitri på et svømmestevne i Budapest i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFAR: Her er Ashton sammen med kona Mila og barna Wyatt og Dimitri på et svømmestevne i Budapest i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble skilt

I«That '70s Show» spilte Ashton Kutcher og Mila Kunis kjærester på skjermen, men det skulle ta lang tid før de faktisk inngikk et forhold også i virkeligheten.

I 2005 giftet Ashton Kutcher seg nemlig med den 16 år eldre Hollywood-stjernen Demi Moore (55).

Men etter seks år som mann og kone tok forholdet brått slutt i november 2011.

Det var Demi som ba om skilsmisse - tre måneder etter at Ashton ble beskyldt for å ha hatt en affære med den da 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal.

Syv år senere - i april 2012 ble Ashton og Mila kjærester. To år senere fridde «Two and a Half Men»-stjernen, og åtte måneder etter kom datteren Wyatt (3) til verden.

I november 2016 ble paret foreldre for andre gang til sønnen Dimitri (1 1/2).

Kutcher stortrives som pappa, og har uttalt at farskjærligheten han har for datteren er ubeskrivelig.

- Du tror du vet hvor høyt du kan elske et annet menneske, men så får du barn og innser at det visste du ikke. Det er uendelig givende, sa han ifølge E!News.com.

LES OGSÅ: - Jeg bekymrer meg mye