Kim Kardashian og Kanye West:

Derfor bruker de ny surrogatmor

- Forsøket lyktes ikke.

TAUSE: Ekteparet Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) venter angivelig sitt fjerde barn, ved hjelp av surrogati. Det skal imidlertid være snakk om en annen surrogatormor enn forrige gang. Foto: NTB Scanpix
TAUSE: Ekteparet Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) venter angivelig sitt fjerde barn, ved hjelp av surrogati. Det skal imidlertid være snakk om en annen surrogatormor enn forrige gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) har vært ordknappe om de siste dagenes babyskriverier, hindrer det ikke internett fra å kaste vann på ryktemølla.

Ifølge flere amerikanske medier venter stjerneparet sitt fjerde barn, som ved hjelp av surrogati skal komme til verden i mai.

Dette er i så fall ikke første gang, hvis nyheten stemmer, at ekteparet benytter seg av surrogatmor. Kim Kardashian sliter med såkalt forliggende morkake - som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner - og måtte ty til den alternative svangerskapsmetoden da yngstedatteren Chicaco (11 mnd.) ble født i januar i fjor.

- Lyktes ikke

Den gang forsøkte de vordende trebarnsforeldrene etter beste evne å holde surrogatormoren unna offentligheten, for å unngå unødvendig pressejag. Kvinnens identitet ble dermed aldri formelt kjent, selv om hun, uten å vise ansikt, tok del i en episode av «Keeping up with the Kardashians».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer