Derfor brøt hun sammen

Kelly Osbourne snakker ut om hva som skjedde på flyet sist uke.

NYTER ALKOHOL PÅ SUNT VIS: Kelly, som har vært på rehabilitering flere ganger, hevder hun nå har et sundt forhold til alkohol. Foto: Fame Flynet
NYTER ALKOHOL PÅ SUNT VIS: Kelly, som har vært på rehabilitering flere ganger, hevder hun nå har et sundt forhold til alkohol. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I går skrev Seoghør.no om Kelly Osbourne (27) som brøt sammen på flyet, tirsdag i forrige uke, etter at broren Jack (26) ble diagnosert med MS. Hun innrømte kort tid etterpå gjennom twitter, at hun hadde fått et nervøst sammenbrudd. Til nettstedet RadarOnline forteller hun grunnen.

- Jeg begynte å drikke på tom mage, da jeg skulle til Atlanta. Så kom det en hyggelig fyr bort til meg, som også hadde en bror med MS, og viste meg en god nettside om det. Da jeg hadde lest litt, lærte jeg hvor fæle visse tilfeller av sykdommen kan bli, og da mistet jeg besinnelsen.

Kelly Osbourne har i likhet med sin bror, slitt med rusbruk. Hun har vært på rehabilitering flere ganger, senest i 2009. Hun forteller at brorens nye sykdom, opplevdes like vondt som da moren Sharon (59) fikk brystkreft i 2002, og rockstjernepappaen Ozzy (63), nesten døde etter en trafikkulykke året etterpå.

- Måten jeg lever på etter rehabilitering er ulik de fleste andre. Jeg kan fortsatt ta meg en drink, men jeg er ikke alkoholmisbruker. Det kommer jeg aldri til å bli.

Et par dager etter sammenbruddet, besøkte hun broren og hans nyfødte datter, Pearl. Hun innrømmer det ikke var det smarteste valget å drikke på flyet, men understreker at hun har et normalt og voksent forhold til alkohol
 
- Jeg tar meg en drink i ny og ne, og det er mitt valg. Men jeg var ikke så full at flyet måtte nødlande. Jeg drakk bare litt for mye, hva så? Jeg er 27 år gammel, og hvis jeg vil ha en drink så tar jeg meg en drink!  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kelly osbourne - Kom hånd i hånd med ny kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer