Jennifer Lopez:

Derfor brøt hun forlovelsen

- Hun stolte ikke fullt ut på ham.

SLUTT: Forholdet mellom Alex Rodriguez og Jennifer Lopez tok slutt tidligere denne måneden. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SLUTT: Forholdet mellom Alex Rodriguez og Jennifer Lopez tok slutt tidligere denne måneden. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Sist måned meldte en rekke amerikanske medier at Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) hadde gått fra hverandre og brutt forlovelsen.

Dette avkreftet de selv kort tid etter.

- Alle meldinger er unøyaktige. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i en uttalelse fra skuespilleren og baseballproffen den gang.

Sist uke snudde de derimot på flisa og bekreftet at forholdet var over.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», delte de i en pressemelding til Today, ifølge People.

«Vi ønsker det beste for hverandre og hverandres barn. Av respekt for dem, er den eneste kommentaren vi har å si takk til alle som har sendt vennlige ord og støtte», stod det videre.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Paret hadde da vært kjærester siden februar 2017 og forlovet siden mars 2019.

«Altfor mange problemer»

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (13) fra ekteskapet med latinosangeren Marc Anthony (52), så har Rodriguez døtrene Natasha (16) og Ella (13) fra et tidligere ekteskap. De to familiene ble godt integrert mens stjerneparet var sammen.

Nå, en uke etter at bruddet ble kjent, hevder flere kilder at det var Jennifer Lopez som satte den endelige spikeren i kista på forholdet, skriver People.

- Hun insisterte på det. Det var altfor mange problemer de ikke fant løsning på, forteller en venn av Lopez, som har filmet skuespillerens kommende komedie «Shotgun Wedding» sammen med henne i Den dominikanske republikk de siste månedene, til nettstedet.

Til slutt gikk det så langt at tvillingmoren «ikke lenger klarte å stole fullt på Rodruigez», forteller andre kilder til People.

- Hun har hatt det ganske dritt, og innså at det ikke var i hennes beste interesse å fortsette forholdet med Alex, sier vennen.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Utroskapsrykter

Videre kommer det frem at Lopez og Rodriguez hadde slitt en stund før de bekreftet bruddet, og lockdown i forbindelse med Covid-19 skal ha forverret problemene. De ble også tvunget til å avlyse det planlagte bryllupet i forbindelse med corona-situasjonen.

- Vi måtte avlyse bryllupet på grunn av karantenen. Og vi gjorde det faktisk to ganger, noe folk ikke vet, delte Lopez i desember.

Da popstjernen dro til Den dominikanske republikk for å spille inn film satte ryktene om at Rodriguez hadde «et vandrende øye» ytterligere belastning på forholdet. Men ifølge kildene skal ikke utroskap være årsaken til at det ble slutt, skriver People.

- Det spiller ingen rolle om han var utro eller ikke. Hun tolererer ikke frykten for det i luften mellom dem.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

De to eksene skal synes det er spesielt vanskelig å løsrive familiene og barna fra hverandre. De har nemlig fått et svært nært bånd gjennom årenes løp.

- Barna våre har blitt bestevenner og det holder oss begge jordnære og takknemlige. Vi kunne ikke bedt om noe mer enn at alle fire ville gå så godt overens som de gjør, skrøt Alex Rodriguez i desember 2018.

LES OGSÅ: - Hemmelig romanse med barndomsvenn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer