Lady Gaga:

- Derfor brøt hun forlovelsen

Sjalusi skal ha tatt knekken på forholdet.

SINGEL IGJEN: Her er Lady Gaga og Christian Carino sammen på et event i Hollywood i oktober. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Her er Lady Gaga og Christian Carino sammen på et event i Hollywood i oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mars kom nyheten om at Lady Gaga (33) og Christian Carino (49) hadde gått hver til sitt etter to år som kjærester.

Bruddet ble kjent bare tre måneder etter at superstjernen hadde avslørt at hun hadde forlovet seg med agenten sin i all hemmelighet.

- Det funket bare ikke. Forhold tar slutt, fortalte en kilde til People - like etter at en av Gagas representanter hadde bekreftet at hun var singel overfor samme nettsted.

Nå skal årsaken til hvorfor det ble slutt være kjent, melder Us Weekly torsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

- Chris behandlet ikke Gaga spesielt bra mot slutten av forholdet, forteller en kilde til nettstedet, og legger til at sangfuglen fant trøst hos kompisen, Hollywood-stjernen Jeremy Renner (48), i ukene etterpå.

En annen kilde Us Weekly har snakket med, sier at det var popstjernen som valgte å bryte forlovelsen.

- Det var hun som gjorde det slutt. Han var sjalu. Han ville vite hvor hun var til en hver tid og tekstet henne mye. Vennene hennes likte ham ikke heller, hevder kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Bruddspekulasjonene begynte først å svirre da popstjernen dukket opp uten forlovelsesring under Grammy-utdelingen 10. februar.

Flere bet seg da merke i at Lady Gaga ikke takket forloveden da sangen «Shallow», fra filmen «A Star is Born», stakk av med pris. Carino var heller ikke til stede under utdelingen.

Koblet til to ulike stjerner

Sist uke ble sangfuglen for første gang linket til «The Avengers»-stjernen Jeremy Renner, også kjent fra suksessfilmer som «Mission: Impossible» og «American Hustle».

- De henger mye sammen, sa en venn nær duoen til Us Weekly da.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre fortalte kilden at han «ikke trodde det var noe romantikk mellom dem foreløpig», men at «Gaga hadde tilbrakt mye tid» med Jenner og datteren hans Ava (6).

Nå sier enda en kilde til samme nettsted at 33-åringen fremdeles treffer Renner.

- De har kommet super tett innpå hverandre, og er sammen hele tiden.

Fra 2014 til 2015 var skuespilleren, som tidligere har slått tilbake på rykter om at han er homofil, gift med den kanadiske modellen Sonni Pacheco. Det er hun som er mor til datteren hans Ava.

Saken fortsetter nedenfor.

Det har også svirret romanserykter rundt Lady Gaga og Bradley Cooper (44), som hun spilte mot i det romantiske dramaet «A Star Is Born».

I filmen forelsker Gaga og Coopers rollefigurer seg, og i etterkant av innspillingen ble det spekulert i om det hadde oppstått følelser mellom de to, også privat.

- En kode mellom kvinner

Under Oscar-utdelingen i slutten av februar vant popstjernen Oscar i kategorien «Best Original Song» for filmlåten «Shallow», og denne sangen fremførte duoen foran en fullsatt sal.

Det er ingen hemmelighet at kjemien mellom stjernene var svært god, noe de heller ikke la skjul på under duetten. Paret satt blant annet tett inntil hverandre ved et piano og stirret hverandre lidenskapelig inn i øynene, mens Bradley kjærlig la armen sin rundt Gagas liv.

Dette fikk blant annet den tidligere «Spice Girls»-stjernen Mel B (43) til å reagere.

Saken fortsetter nedenfor.

På første rad i salen satt nemlig Bradley Coopers kjæreste, supermodellen Irina Shayk (33), og var vitne til det hele.

- Gode Gud, jeg synes dette var skikkelig ukomfortabelt på vegne av Bradleys kjæreste, fortalte hun under «Good Morning Britain»-sendingen, ifølge People.

Videre sa Mel B at duoen hadde «et forelsket blikk til hverandre», men at hun virkelig håpet at den elektriske energien mellom dem kun var for å lage show, skrev nettstedet.

- Jeg håper dette var en del av fremførelsen, for det finnes en kode mellom kvinner, og forhåpentligvis er det ikke ... Forhåpentligvis er dette kun profesjonelt.

At det få dager før utdelingen ble kjent at Lady Gaga hadde brutt forlovelsen med Christian Carino, bremset ikke akkurat heller på ryktebørsen.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

LES OGSÅ: - Nektes å komme i sønnens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer