Paris Hilton om bruddet:

Derfor brøt hun forlovelsen

- Jeg forelsker meg fort og hardt.

GÅR HVER TIL SITT: Nå kommenterer hotellarvingen bruddet med skuespilleren Chris Zylka (33) for første gang. Foto: NTB Scanpix
GÅR HVER TIL SITT: Nå kommenterer hotellarvingen bruddet med skuespilleren Chris Zylka (33) for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I forrige uke kom nyheten om at milliardærdatteren og hotellarvingen Paris Hilton (37) har blitt singel.

Stjernen ble forlovet med den tre år yngre skuespilleren Chris Zylka (33) i begynnelsen av januar i år, men nå er forlovelsen brutt og bryllupet avlyst. Hilton og Zylka var kjærester i litt over to år.

- De gjorde det slutt tidligere denne måneden. Forholdet deres begynte å skrante etter to år sammen. Paris kommer til å fokusere på DJ-karrieren og parfymene sine, mens Chris vil ta opp skuespillerkarrieren igjen, samt satse på kunst, fortalte en venn av paret til Just Jared da bruddet ble kjent.

Nå tar imidlertid Hilton bladet fra munnen og åpner selv opp om bruddet med den tre år yngre skuespillerstjernen.

FORLOVELSEN BRUTT: Nå er Paris Hilton singel igjen. Her fra 7. januar i år, bare dager etter at forlovelsen ble kjent. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSEN BRUTT: Nå er Paris Hilton singel igjen. Her fra 7. januar i år, bare dager etter at forlovelsen ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det gjør hun i forbindelse med en opptreden på det amerikanske tv-programmet «The Talk» onsdag. Der avslørte hun at hun har hatt det nokså bra etter bruddet.

- Nå har jeg tid bare for meg selv. Når jeg forelsker meg, forelsker jeg meg fort og hardt, og det var en romanse som lignet en virvelvind, sier hun i programmet, ifølge ENews.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Var ikke riktig

Parets eventyrbryllup skulle egentlig stå i november, men tidligere i høst fortalte Paris Hilton at de hadde satt bryllupet på vent - midlertidig.

Overfor «The Talk» forklarer hun derimot at hun innså at forloveden ikke var den rette for henne:

- Jeg har alltid vært besatt av Disney-fortellinger og kjærlighetshistorier, og jeg trodde dette skulle bli min lykkelige eventyr-slutt. Men så innså jeg bare at det ikke var riktig avgjørelse, sier Paris, og legger til:

- Jeg ønsker ham det beste. En dag vil jeg elske å gifte meg og få barn, men akkurat nå fokuserer jeg bare på meg selv og jobben min.

NYTER TIDEN ALENE: Hilton forteller i et nytt tv-intervju at hun har det bra som singel. Foto: NTB Scanpix
NYTER TIDEN ALENE: Hilton forteller i et nytt tv-intervju at hun har det bra som singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fridde med ring til 17 millioner

Det var på nyåret den gledelige beskjeden om hotellarvingens forlovelse kom.

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn og sjelevenn. Perfekt for meg på alle måter. Så dedikert, kjærlig og snill. Jeg føler meg som verdens heldigste jente! Du er en drøm som har gått i oppfyllelse! Takk for at du viser meg at eventyr er virkelige, skrev Hilton på Instagram da forlovelsen ble kjent.

RINGEN: HBOs Golden Globe-nachspiel i 2018. Video: NTB scanpixVis mer Vis mer Vis mer

Zylka gikk ned på kne under parets ferieopphold i Aspen i forbindelse med nyttårshelgen, med en forlovelsesring til en verdi av hele 17 millioner kroner. Kort tid etterpå fortalte Hilton at hun planla å ha hele tre forskjellige bryllup.

- Da jeg fylte 21 hadde jeg fem fester, så jeg tenker at jeg kanskje skal ha ett europeisk bryllup, ett amerikansk, og ett for alle rundt om i verden, sa hun ifølge Page Six den gang.

Ringen skal ha vært innsatt med platina og to mindre diamanter rundt en stor 20 karats diamant, men nå spørs det nok ikke om ringen blir solgt eller lagt bort i en skuff. Hotellarvingen la også ut en rekke bilder av den svindyre ringen på Instagram, som hun senere slettet.

OVER OG UT: Nå blir det ikke noe mer kyssing mellom Paris Hilton og Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Nå blir det ikke noe mer kyssing mellom Paris Hilton og Chris Zylka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var med i «Paradise Hotel»

I februar 2017 skrev Se og Hør for første gang om paret, da Paris tok med seg Chris til New York for å feire hennes 36-årsdag.

Bortsett fra å ha sine opp- og nedturer i kjærlighetslivet, er Hilton kjent for å være arving i den styrtrike Hilton-familien, og hun har vært et hett navn siden en privat sex-film havnet på avveie i 2004.

Siden har hun blant annet gjort suksess sammen med Nicole Richie (37) i TV-serien «The Simple Life».

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

I 2013 dukket Paris også opp som gjesteprogramleder i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

- Jeg gleder meg til å være med i norske «Paradise Hotel», fortalte Hilton til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: - Kim Kardashian kopierer meg