Derfor brast forholdet

- Fortell meg, hva gikk galt? Når visste du at det var over?

BRUDD: Mange spekulerte i hva som hadde gått galt mellom Jenny McCarthy og Jim Carrey. Nå snakker Jenny ut for første gang.
BRUDD: Mange spekulerte i hva som hadde gått galt mellom Jenny McCarthy og Jim Carrey. Nå snakker Jenny ut for første gang. Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere Playboy-modellen Jenny McCarthy (37) snakker ut om sitt brudd med komikeren Jim Carrey.

Paret ble først sammen i 2007, men i april kom nyheten om at paret hadde gått hvert til sitt.

Mange spekulerte i hva som hadde gått galt, også talkshow-dronningen Oprah Winfrey. Og da Jenny gjestet showet hennes spurte Oprah rett ut: «Fortell meg, hva fikk galt? Når viste du at det var over?»

- Jeg har bare et par ting å si. Den første tingen er at når et forhold slutter å være moro, så må du tenke deg om, og finne ut om det er verdt å beholde forholdet, sier McCarthy på «The Oprah Winfrey Show».

Modellen, som også er skuespiller, diskuterer også sin nye bok «Love, Lust and Faking It». 37-åringen tok også opp problematikken rundt å være sammen med en så kjent skuespiller som Jim Carrey.

- Jeg var fortsatt meg, selv om jeg var sammen med en kjendis, og dermed ble kjendisens... kjæreste. Men jeg passet på mitt ego hele veien. Og det stod bra til. Jeg er en kriger-mor (for sin autistiske sønn Evan (8) red.anm.). Jeg klarer alltid å lande på føttene, spesielt fordi jeg vet hvem jeg er, sier hun.

Oprah spurte også om det var noen muligheter for at hun noen gang kom til å bli sammen med «Bruce Almighty»-stjernen igjen.

- Gud, det var et annet godt spørsmål, sa Jenny...

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Sjekk de magemusklene!