Kylie Jenner og Travis Scott:

Derfor bor ikke Kylie sammen med barnefaren

- De nyter bare tiden, hevder en kilde nær paret.

NYBAKTE FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott fikk sitt første barn sammen for under to uker siden. De bor imidlertid fremdeles hver for seg. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott fikk sitt første barn sammen for under to uker siden. De bor imidlertid fremdeles hver for seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er bare ni måneder siden det ble kjent at realitystjernen Kylie Jenner (20) hadde funnet lykken med rapperen Travis Scott (25), men allerede har de fått sitt første barn sammen.

For halvannen uke siden avslørte nemlig Kylie at hun hadde født datteren Stormi, etter flere måneder med ubekreftede rykter om at hun var gravid.

Ifølge kilder vil paret imidlertid å ta det litt med ro i tiden fremover, og ønsker ikke å forhaste seg med samboerskap.

- Kylie og Travis bor ikke offisielt sammen. Han har sitt eget hjem. De samarbeider selvsagt om datteren, og ting går strålende. De er sammen og er lykkelige, sier en kilde nær paret til People.

Giftermål er heller ikke noe man kan forvente med det første.

- De ønsker ikke å forhaste seg. De nyter bare denne tiden. Travis er veldig flink og søt med datteren, hevder kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

UTEN TRAVIS: Kylie Jenner har vist seg offentlig et par ganger etter fødselen, men uten Travis ved sin side. Her er hun og en venninne på vei til en babyshower i L.A. mandag. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UTEN TRAVIS: Kylie Jenner har vist seg offentlig et par ganger etter fødselen, men uten Travis ved sin side. Her er hun og en venninne på vei til en babyshower i L.A. mandag. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
FORT I SVINGENE: Romansen mellom Kylie og rapperen ble avslørt i mai i fjor. Kun fire måneder senere begynte gravidryktene å svirre i internasjonale medier. Foto: NTB scanpix
FORT I SVINGENE: Romansen mellom Kylie og rapperen ble avslørt i mai i fjor. Kun fire måneder senere begynte gravidryktene å svirre i internasjonale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Holdt en lav profil

Det var søndag for halvannen uke siden Kylie plutselig annonserte at hun hadde født en datter. Det gjorde hun via en tekst på Instagram, og i tillegg delte hun en tolv minutter lang video på YouTube.

Der fikk man blant annet se 20-åringens babymage. Under svangerskapet holdt nemlig Kylie en lav profil, og trakk seg unna rampelyset og sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

Årsaken var at hun ikke ønsket å påføre stress til barnet i magen.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stessfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg», skrev hun på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

♥️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Forrige uke avslørte den unge forretningskvinnen at den nyfødte datteren har fått navnet Stormi Webster.

Det uvanlige fornavnet har skapt reaksjoner i sosiale medier, og flere tror at inspirasjonen bak navnet er fra president Donald Trumps (71) angivelige elskerinne fra 2006, pornostjernen «Stormy Daniels».

Vil ta farskapstest

Kylie Jenner og Travis Scott, som egentlig heter Jacques Webster, ble sammen i mai i fjor - kun én måned etter at Kylie og rapperen Tyga (28) gjorde det slutt.

Duoen hadde et stormfullt forhold i flere år, og gjorde det slutt flere ganger før de gjorde det slutt for alvor i april i fjor.

Da internasjonale medier begynte å skrive om Kylies graviditet i høst, delte Tyga et bilde på sin Snapchat-konto, der han hevdet at barnet var hans.

Det var usikkert om kommentaren var ment humoristisk eller om han var bitter for at Kylie hadde kommet seg videre med kjæresten Travis Scott (25), men nå tyder mye på at han faktisk mente det. ​

Kylie fødte nemlig ni måneder etter at forholdet mellom henne og Tyga tok slutt.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSEN: Kylie Jenner og rapperen Tyga hadde et svært stormfullt forhold i flere år før de gikk hver til sitt i fjor. Her avbildet i februar i fjor, kun to måneder før bruddet ble et faktum. Foto: NTB scanpix
EKSEN: Kylie Jenner og rapperen Tyga hadde et svært stormfullt forhold i flere år før de gikk hver til sitt i fjor. Her avbildet i februar i fjor, kun to måneder før bruddet ble et faktum. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet RadarOnline ønsker Tyga nå å ta en farskapstest for å forsikre seg om hvorvidt datteren til Kylie er hans barn eller ikke.

- Tyga ønsker å ta en DNA-test fordi han virkelig tror at det kan være en sjanse for at barnet er hans, fortalte en kilde nær Tyga til nettstedet.

Ifølge kilden har Tyga fortalt til vennene sine at han og Kylie hadde et seksuelt forhold en stund etter at de gjorde det slutt, og at det passer med tidspunktet som Kylie ble gravid.

Kylie på sin side har ikke kommentert de siste påstandene om ekskjæresten.

​LES OGSÅ: Viste seg for første gang etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer