Gwyneth Paltrow:

Derfor bor hun ikke sammen med ektemannen

- Sier vi ikke burde endre på noe.

GIFT: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i september i fjor. Nå avslører førstnevnte uvanlige valg i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i september i fjor. Nå avslører førstnevnte uvanlige valg i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september i fjor bekreftet skuespiller Gwyneth Paltrow (46) og «Glee»-produsent Brad Falchuk (48) at de hadde giftet seg, et drøyt år etter at sistnevnte hadde gått ned på kne og fridd til Paltrow.

Giftermålet ble bekreftet av stjernene selv på Instagram, der paret viste frem gifteringene. Noen måneder senere, rundt juletider, dro turtelduene på bryllupsreise.

I januar kunne imidlertid 46-åringen avsløre at det ikke var en hvilken som helst bryllupsreise. Da hun gjestet det britiske talkshowet «Live with Kelly and Ryan», fortalte nemlig Paltrow at eksmannen Chris Martin (42), også var med på ferien.

Uvanlig valg

Nå ser det igjen ut til at Paltrow og Falchuk går uvanlige veier for å få ekteskapet til å fungere - denne gangen imidlertid uten eksmannen.

I et nytt intervju med The Times forteller nemlig skuespilleren at de ikke permanent bor sammen, skriver Vanity Fair. Paltrow forteller at etter råd fra veilederen sin så bor hun bare fire dager i uken sammen med ektemannen. Og skal vi tro 46-åringen er det ikke helt uten grunn at de lever med en slik ordning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer