Gwyneth Paltrow:

Derfor bor hun ikke sammen med ektemannen

- Sier vi ikke burde endre på noe.

GIFT: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i september i fjor. Nå avslører førstnevnte uvanlige valg i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i september i fjor. Nå avslører førstnevnte uvanlige valg i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september i fjor bekreftet skuespiller Gwyneth Paltrow (46) og «Glee»-produsent Brad Falchuk (48) at de hadde giftet seg, et drøyt år etter at sistnevnte hadde gått ned på kne og fridd til Paltrow.

Giftermålet ble bekreftet av stjernene selv på Instagram, der paret viste frem gifteringene. Noen måneder senere, rundt juletider, dro turtelduene på bryllupsreise.

I januar kunne imidlertid 46-åringen avsløre at det ikke var en hvilken som helst bryllupsreise. Da hun gjestet det britiske talkshowet «Live with Kelly and Ryan», fortalte nemlig Paltrow at eksmannen Chris Martin (42), også var med på ferien.

Uvanlig valg

Nå ser det igjen ut til at Paltrow og Falchuk går uvanlige veier for å få ekteskapet til å fungere - denne gangen imidlertid uten eksmannen.

I et nytt intervju med The Times forteller nemlig skuespilleren at de ikke permanent bor sammen, skriver Vanity Fair. Paltrow forteller at etter råd fra veilederen sin så bor hun bare fire dager i uken sammen med ektemannen. Og skal vi tro 46-åringen er det ikke helt uten grunn at de lever med en slik ordning.

- Alle mine gifte venner sier at måten vi lever på er optimal og at vi ikke burde endre på noe, forteller «Avengers»-stjernen, og legger til at de lever på den måten for å gi barna en myk overgang til et nytt familieliv.

Paltrow har som kjent vært gift med Chris Martin tidligere, og de to fikk barna Apple (15) og Moses (13) sammen. Brad Falchuk har også to barn fra et tidligere ekteskap.

Det var i 2014 det ble kjent at skuespiller Gwyneth Paltrow og Coldplay-vokalisten skulle skilles, etter ti år som mann og kone. Knappe fem måneder senere startet ryktene å versere om at de begge hadde funnet lykken på ny.

Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

Venner etter bruddet

Mens Martin falt for den 13 år yngre skuespilleren Jennifer Lawrence (28), en romanse som etter et års tid tok slutt, innledet Paltrow et forhold til Falchuk.

I september ga Paltrow og Falchuk hverandre sine ja i en intim seremoni i Hollywood-parets egen hage. I julen reiste det nygifte paret på en aldri så liten bryllupsreise til Maldivene, der de feiret både jul og nyttår. Som kjent var Martin med.

- Vi hadde en stor familiebryllupsreise i julen, fortalte Paltrow da hun gjestet talkshowet «Live with Kelly and Ryan», ifølge Evening Standard.

- Ektemannen min, hans barn, mine barn, eksmannen min og våre beste venner. En veldig moderne bryllupsreise, fortalte hun videre.

BRUDD: Gwyneth og Chris gikk hver til sitt i 2014, etter ti år som ektepar. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Gwyneth og Chris gikk hver til sitt i 2014, etter ti år som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lav profil

Det å ende opp på bryllupsreise sammen med eksen, høres kanskje ut som et skrekkscenario som kunne vært hentet fra en romantisk forviklingskomedie. At Coldplay-stjernen «ble med i bagasjen», var imidlertid ikke noe problem for det nygifte paret - snarere tvert imot. Ifølge Paltrow hadde hun, Falchuk og Martin en nydelig ferie sammen.

Chris Martin har også gått videre etter bruddet med Paltrow, og de siste årene har han blitt koblet til «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (29). De to har holdt en svært lav profil siden de i desember 2017 ble koblet til hverandre.

I et intervju med magasinet Tatler i september lettet imidlertid 29-åringen på sløret om romansen for første gang.

- Jeg kommer ikke til å snakke om det, men jeg er veldig lykkelig, sa hun.

HEMMELIGHETSFULLE: Chris Martin og Dakota Johnsen skal ha vært et par siden desember 2017. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIGHETSFULLE: Chris Martin og Dakota Johnsen skal ha vært et par siden desember 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Stjernen slaktes for dette antrekket