Ellen DeGeneres:

Derfor bor hun ikke med kona

Talkshow-dronningen avslører at hun har skaffet seg ny «samboer».

SAMBOERE: I et nytt videoklipp avslører Ellen DeGeneres at hun har skaffet seg en ny «samboer». Her avbildet med kona Portia de Rossi. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB
SAMBOERE: I et nytt videoklipp avslører Ellen DeGeneres at hun har skaffet seg en ny «samboer». Her avbildet med kona Portia de Rossi. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I over tolv år har talkshow-stjernen Ellen DeGeneres (63) vært gift med skuespilleren Portia de Rossi (48), og de skal tilsynelatende være lykkelige sammen. Derfor er det kanskje noen som stusser over at programlederen nå for tiden bor i huset til «Friends»-stjernen Courteney Cox (56).

Som mange andre Hollywood-par har DeGeneres og de Rossi gjentatte ganger blitt utsatt for bruddrykter.

Torsdag avkreftet imidlertid 63-åringen på humoristisk måte at det er trøbbel i forholdet med kona. Det gjorde hun i sitt eget talkshow, ifølge blant andre The Independent og People.

- Forferdelig samboer

I videoen som er delt på talkshowets nettside får man se samtalen mellom DeGeneres og Cox, og hva de synes om å være hverandres «samboere».

Flere har spekulert på at innflyttingen kan være grunnet ekteskapsproblemer med de Rossi, noe som DeGeneres er kjapp med å avkrefte i videosnutten.

- Jeg har ikke ekteskapsproblemer. Jeg bor ikke med Courteney Cox fordi jeg er kastet ut hjemmefra, sier programlederen i videoklippet.

I klippet kommer det også frem at de to faktisk ikke er samboere på ordentlig, men at DeGeneres har fått låne et hus av Cox fordi hun selv har solgt boligen sin i Beverly Hills.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer