Ellen DeGeneres:

Derfor bor hun ikke med kona

Talkshow-dronningen avslører at hun har skaffet seg ny «samboer».

SAMBOERE: I et nytt videoklipp avslører Ellen DeGeneres at hun har skaffet seg en ny «samboer». Her avbildet med kona Portia de Rossi. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB
SAMBOERE: I et nytt videoklipp avslører Ellen DeGeneres at hun har skaffet seg en ny «samboer». Her avbildet med kona Portia de Rossi. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I over tolv år har talkshow-stjernen Ellen DeGeneres (63) vært gift med skuespilleren Portia de Rossi (48), og de skal tilsynelatende være lykkelige sammen. Derfor er det kanskje noen som stusser over at programlederen nå for tiden bor i huset til «Friends»-stjernen Courteney Cox (56).

Som mange andre Hollywood-par har DeGeneres og de Rossi gjentatte ganger blitt utsatt for bruddrykter.

Torsdag avkreftet imidlertid 63-åringen på humoristisk måte at det er trøbbel i forholdet med kona. Det gjorde hun i sitt eget talkshow, ifølge blant andre The Independent og People.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

- Forferdelig samboer

I videoen som er delt på talkshowets nettside får man se samtalen mellom DeGeneres og Cox, og hva de synes om å være hverandres «samboere».

Flere har spekulert på at innflyttingen kan være grunnet ekteskapsproblemer med de Rossi, noe som DeGeneres er kjapp med å avkrefte i videosnutten.

- Jeg har ikke ekteskapsproblemer. Jeg bor ikke med Courteney Cox fordi jeg er kastet ut hjemmefra, sier programlederen i videoklippet.

I klippet kommer det også frem at de to faktisk ikke er samboere på ordentlig, men at DeGeneres har fått låne et hus av Cox fordi hun selv har solgt boligen sin i Beverly Hills.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

- Vi ser hverandre ikke så ofte, men vi er samboere. Hvordan synes du det fungerer? spør DeGeneres venninnen.

- Du er mitt stil-forbilde, så jeg var nervøs for at du skulle bo der ettersom jeg ikke har pusset opp. Jeg har ikke vært der på et år. Jeg fikk det rengjort. Jeg flyttet alt vekk fra høyresiden på badet, så du fikk din plass i skuffene, svarer Cox «leietakeren» sin.

«Ace Ventura: Pet Detective»-stjernen sendte nemlig assistenten sin for å se til at alt var på sin plass i huset, men merket fort at talkshow-verten allerede hadde tatt seg til rette.

- Plutselig merket jeg at, «Stopp en halv. Ellens tannbørste er på min side». Jeg fikk henne til å åpne skuffen og jeg bare: «Vel, hvor er sminken min?», forteller Cox, og konkluderer med en leken tone:

- Så alt i alt, du er en forferdelig romkamerat. Du tok over min og din side.

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

DeGeneres argumenterer for at det var kona, de Rossi, som har skyld i å ha tatt over «Friends»-skuespillerens side av badet. «Jeg hadde bare en side. Hun var tilfeldigvis der en kveld», forteller hun i videoklippet.

Talkshow-stjernen kunne også betrygge Cox med at sminken er der fortsatt, og det bare én tannbørste på den siden.

Pianist

Senere i intervjuet forteller Cox om sine musikalske evner, og hvordan hun og mannen deler interessen for musikk.

Stjernen deler ofte små klipp av sine musikalske ferdigheter på sin Instagram, og får trolig god opplæring av sin låtskrivende partner. Hun er nemlig sammen med gitaristen i bandet Snow Patrol, Johnny McDaid (44).

I 2014 kom nyheten om at duoen forlovet seg, men lykken viste seg å være kortvarig. Litt over ett år senere ble nemlig bryllupet avlyst og de gikk hver til sitt.

Etter bare et halvt år fant de tilbake til hverandre igjen.

- Er det ikke rart? Vi brøt forlovelsen og han flyttet til England, så ble vi sammen igjen, og vi har det faktisk bedre enn vi hadde det før. Alt er bedre, har Cox tidligere avslørt da hun var gjest hos «The Ellen Degeneres Show», ifølge Contact Music.

I den nye videosnutten kan imidlertid Cox røpe at hun og kjæresten har skaffet seg en leilighet sammen i London, der de oppholder seg for øyeblikket.

OVERRASKER FANSEN: Ellen DeGeneres tok seg en fridag, og det er ikke hvem som helst som tok over programlederrollen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Prinsesse Charlotte (6) lyver på alderen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer