Kaley Cuoco:

Derfor bor hun ikke med ektemannen

Stjerneparet har levd sammen som gift et helt år, men bor ikke under samme tak.

SÆRBOERE: Kaley Cuoco (33) og ektemannen Karl Cook (28) har fram til nå bodd hver for seg. Nå forteller førstnevnte hvorfor. Foto: NTB Scanpix
SÆRBOERE: Kaley Cuoco (33) og ektemannen Karl Cook (28) har fram til nå bodd hver for seg. Nå forteller førstnevnte hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kunne «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (33) avsløre en spesiell detalj rundt hennes ekteskap med milliardærarvingen Karl Cook (28).

Det er i et intervju med E! News at Cuoco uttaler følgende om ekteskapet:

- Vi bygger drømmehuset vårt, og får omsider muligheten til å bo under samme tak, for alltid.

View this post on Instagram

🏠🖤👫

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Ukonvensjonelt

Paret, som giftet seg juni 2018, har altså bodd hver for seg helt fram til nå. For andre par er dette muligens en litt unormal situasjon, men skuespilleren mener imidlertid at dette ikke er noe problem for dem.

- Vi har et veldig ukonvensjonellt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tiden, forteller Cuoco og fortsetter:

View this post on Instagram

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

- Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, avslutter hun.

Trøblete kjærlighetsliv

Kjærlighetslivet har ikke bare vært en dans på roser for den kvinnelige skuespilleren. I september 2015 ble det kjent at hun skulle skilles fra tennisspiller Ryan Sweeting, etter bare 21 måneder som gift.

Hun skal også tidligere ha hatt et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (43), i to år, etterfulgt av en forlovelse med Josh Reznik (44). Denne forlovelsen ble brutt etter knappe fire måneder.

Om vi skal Cuoco selv, har hun denne gang skutt gullfuglen. 33-åringen omtaler nemlig sin nye ektefelle som sin «sjelevenn».

Hun har, til tross for lykken over å bli gift på ny, ikke det samme forholdet til ekteskap i dag som hun tidligere hadde. Dette forteller hun i et intervju med Cosmopolitan:

- Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle gifte meg igjen. Eksen min ødela ordet «ekteskap» for meg. Jeg giftet meg med en som forandret seg totalt. Den personen jeg endte opp med var ikke den samme som jeg møtte, hevdet hun.

Flere tilfeller

Cuoco og Cook er ikke det eneste paret som har valgt å være særboere. I juni røpet også Gwyneth Paltrow (46) at hun heller ikke bor sammen med ektemannen sin.

Nå ser det imidlertid ut til at også Paltrow og ektemannen, Brad Falchuk (48), har endret mening når det kommer til bosituasjonen. I et intervju med InStyle nylig avslørte Hollywood-stjernen at de nå har flyttet sammen.

GIFTET SEG: Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard giftet seg nyttårsaften 2017. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
GIFTET SEG: Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard giftet seg nyttårsaften 2017. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer

Også værdronning Eli Kari Gjengedal (48) kunne i 2015 avsløre at hun og ektemannen trivdes godt med å bo i hvert sitt hjem. Hun fortalte da at hun var bosatt i Bergen, samtidig som at ektemannen oppholdt seg i Drammen.

- Det er flere som sier: «Åh, det skulle vi også ha gjort, sånn at vi hadde hatt tid til å savne hverandre». Så det er flere som tenker, når de kommer over «sjokket», at: «Hm, det var kanskje lurt for kjærligheten og romansen», fortalte Gjengedal til Se og Hør.

LES OGSÅ: Kommenterer bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer