Kaley Cuoco:

Derfor bor hun ikke med ektemannen

Stjerneparet har levd sammen som gift et helt år, men bor ikke under samme tak.

SÆRBOERE: Kaley Cuoco (33) og ektemannen Karl Cook (28) har fram til nå bodd hver for seg. Nå forteller førstnevnte hvorfor. Foto: NTB Scanpix
SÆRBOERE: Kaley Cuoco (33) og ektemannen Karl Cook (28) har fram til nå bodd hver for seg. Nå forteller førstnevnte hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kunne «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (33) avsløre en spesiell detalj rundt hennes ekteskap med milliardærarvingen Karl Cook (28).

Det er i et intervju med E! News at Cuoco uttaler følgende om ekteskapet:

- Vi bygger drømmehuset vårt, og får omsider muligheten til å bo under samme tak, for alltid.

Ukonvensjonelt

Paret, som giftet seg juni 2018, har altså bodd hver for seg helt fram til nå. For andre par er dette muligens en litt unormal situasjon, men skuespilleren mener imidlertid at dette ikke er noe problem for dem.

- Vi har et veldig ukonvensjonellt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tiden, forteller Cuoco og fortsetter:

- Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, avslutter hun.

Trøblete kjærlighetsliv

Kjærlighetslivet har ikke bare vært en dans på roser for den kvinnelige skuespilleren. I september 2015 ble det kjent at hun skulle skilles fra tennisspiller Ryan Sweeting, etter bare 21 måneder som gift.

Hun skal også tidligere ha hatt et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (43), i to år, etterfulgt av en forlovelse med Josh Reznik (44). Denne forlovelsen ble brutt etter knappe fire måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer