Siri Avlesen-Østli:

Derfor bor hun ikke hjemme

«Skal vi danse»-deltaker Siri Avlesen-Østli er en meget travel kvinne om dagen.

«SKAL VI DANSE»: Siri Avlesen-Østli forklarer hvorfor hun nå ikke bor sammen med mannen og barna. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Skal vi danse» begynner å nærme seg slutten, og konkurransen tilspisser seg. Åtte av tolv deltakere har røket ut, og i kveld må nok en kjendis legge danseskoene på hylla.

De gjenværende deltakerne er tidligere kombinertløper Magnus Moan (38), sportsanker Simon Nitsche (29), artist Øyvind «Vinni» Sauvik (45) og programleder Siri Avlesen-Østli (37).

Sistnevnte kunne nylig avsløre at hun skal lede den kommende sesongen av «The Voice». Øyvind Mund (56) har ledet sangkonkurransen siden 2012, da første program gikk på luften - men har nå gitt stafettpinnen videre til Avlesen-Østli.

NY JOBB: Siri kunne nylig avsløre at hun er den nye programlederen i sangkonkurransen «The Voice». Foto: Robert Dreier Holand/TV 2
NY JOBB: Siri kunne nylig avsløre at hun er den nye programlederen i sangkonkurransen «The Voice». Foto: Robert Dreier Holand/TV 2 Vis mer

Null bidrag hjemme

Dermed er det mange baller i luften for tobarnsmoren med både dans- og sangprogram, og da Se og Hør nylig møtte henne utenfor dansesenteret kunne hun fortelle at det blir lite tid til andre ting:

- Jeg har ikke sett familien den uken her egentlig, innrømmet hun.

SYKESTE: Skal vi danse går i veldig mange land, så vi har sjekket ut det sykeste som har skjedd fra hele verden. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

- Nå jobber jeg jo i «The Voice» i tillegg så det sitter jeg med det hele kvelden, og så er jeg her til det stenger.

Nå som dansekonkurransen nærmer seg slutten må kjendisene levere to danser hver på lørdagskveldene. Det resulterer i utallige timer på dansesenteret.

PARTNERE: Siri med dansepartneren Tarjei Svalastog. Foto: Espen Solli / TV 2
PARTNERE: Siri med dansepartneren Tarjei Svalastog. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Det er ikke noe vits å bo hjemme, så jeg har flyttet inn på hotell der de andre danserne bor, røper 37-åringen lattermildt, og legger til at familien synes det er helt greit:

- Da vet de hva de kan regne med, og det er at det er ikke noe bidrag fra meg. Da er det er bedre at det er null bidrag når jeg er borte, enn at det er null bidrag når jeg er hjemme. Så det er regnestykket, det har revisoren (ektemannen Erik Løkken Østli, journ.anm.) regnet på, sier hun humoristisk - men legger til at hun synes det er svært trist å ikke bo hjemme med familien om dagen.

«SKAL VI DANSE»: Royane Harkati og Ole Thomas Hanser kysset på parketten forrige lørdag. Nå kommenterer de kysset. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

Avlesen-Østli har imponert både dommere og publikum lørdag etter lørdag denne høsten. Nå står hun igjen som én av fire deltakere, og klarer hun å danse seg videre fra kveldens sending har hun sikret seg pallplass i årets «Skal vi danse».

LES OGSÅ: Derfor vant han ikke penger eller bil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer