Erlend Elias:

Derfor bor han på hotell

- Det har vært helt sinnssykt, sier Erlend Elias til Se og Hør.

TID FOR FORANDRING: Kjendis-stylist Erlend Elias har de siste årene fokusert på å endre livsstilen sin. Nå er det bosituasjonen som står for tur. Foto: Tore Skaar
TID FOR FORANDRING: Kjendis-stylist Erlend Elias har de siste årene fokusert på å endre livsstilen sin. Nå er det bosituasjonen som står for tur. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erlend Elias Bragstad (39) kunne tidligere i år avsløre at han trer inn i politikkens verden. Tidligere i vår kunne han nemlig forteller at han er stortingskandidat for partiet FNB (Folkeaksjonen Nei til mer bompenger).

En potensiell politisk karriere er derimot ikke det eneste prosjektet tv-personligheten har begitt seg ut på. Den siste tiden har han nemlig fullt opp med å realisere boligdrømmen.

Erlend Elias har startet med totalrenovering hjemme, noe som har gjort det bortimot umulig å bo der. Derfor flyttet 39-åringen like greit ut.

Trives på hotell

Til Se og Hør kan han røpe at det har vært et stort prosjekt. I omtrent to og en halv måned har han nå bodd på hotell.

- Jeg flyttet inn på hotell 26. april, og vi startet i begynnelsen av april. Jeg har bodd på hotell på Frogner, deler han.

PRIDE: Byrådsleder Raymond Johansen feirer fredag Pride i Oslo, og fikk i den anledning en liten gave av Erlend Elias. Video: Rød Løper Vis mer

Han legger ikke skjul på at han trives.

- Det har vært så gøy, for jeg bodde hele tjueårene på Frogner, så det er som å være tilbake og være ung igjen, forteller han.

Endret planene

Erlend Elias forteller at da han kjøpte ny leilighet planla han først å male et par strøk her og der, samt bytte kjøkken. Det var heller ikke utenkelig å bytte ut badet.

Etter hvert ble imidlertid planene noe større.

- Til slutt hadde jeg så mange planer at vi rev ned alle vegger, tak og gulv. Det har vært helt sinnssykt med kranbil som spruter nytt sementgulv. Jeg visste ikke at det gikk an å få det inn vinduet, sier han videre.

Han deler derfor den lange oppussingsprosessen med følgerne sine under emneknaggen, #erlendeliaspusseropp.

Dette er likevel ikke hans første oppussingsprosjekt. Han har flere ganger bistått i andres oppussingsprosjekter, i tillegg til at han også pusset opp sin gamle leilighet.

Interiørstilen i den tidligere leiligheten beskriver Erlend Elias som «versace»- og «liberachi»-inspirert. Han innrømmer at han har prøvd å gi den nye leiligheten et mer minimalistisk preg - uten særlig hell.

- Nå skal jeg prøve å tone det ned og få inn mer nordisk og «woody» stil. ikke at det har gått helt etter planen. Jeg har tydeligvis en stil som sitter veldig langt inni meg. Det er litt sånn «glorete homo», så det bli spennende å få vist det fram, forteller han lattermildt.

Erlend Elias erkjenner at det er dyrt å totalrenovere, men avslører også at han tjente noe da han solgte den gamle leiligheten. Så å si alt overskudd har han brukt i oppussingen av den nye leiligheten.

AKTUELL: Slik reagerte Erlend Elias da han ble utsatt for en blind date midt under intervjuet. Video: Rød Løper Vis mer

- Ny start

I 2019 bestemte kjendis-stylisten seg for å endre livsstilen sin totalt. Det hele resulterte blant annet i et enormt vekttap. Overfor Se og Hør forklarer Erlend Elias at han ser på oppussingsprosjektet som en del av en større pakke i forbedringen av seg selv.

- Først hadde jeg trent mye for å gå ned i vekt, så har jeg gått til psykolog for å ordne hodet, så har jeg gått til tannlegen for å ordne tennene. Og nå er det leiligheten, sier han.

Han forklarer at han i januar 2020 satte seg et mål om at han ved utgangen av året skulle ha «renovert kroppen, kjeften og hodet». Han hadde også et mål om en ny plass å bo.

- Når man tar vare på seg selv, så får man mer energi til å realisere både produkter og drømmer, sier han.

I sommer skal 39-åringen derimot ta en pause fra oppussing og hotellopphold på Frogner, da han skal hjem til nord for å tilbringe etterlengtet tid med familien.

LES OGSÅ: Til sykehus med brannskader

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer